• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najskuplji fudbaler Zvezde tražio da ide!? Pravo niotkuda - "otimaju" ga Grci - rastanak poslije šest mjeseci?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hvang In Bum bi navodno mogao da napusti Crvenu zvezdu poslije samo pola godine.

 Hvang In Bum bi navodno mogao da napusti Crvenu zvezdu Izvor: VLADIMIR MARKOVIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Južnokorejski fudbaler In Bom Hvang, najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde, navodno želi da ode sa "Marakane" poslije samo šest mjeseci. Prema informacijama grčkog portala "Sportdog", Hvang bi volio da se vrati upravu u Grčku gdje je za njega zainteresovan AEK. Da li je to izvodljivo, teško je reći, pošto se prelazni rok u ovoj zemlji zatvara 31. januara u ponoć, što će reći da je ostalo vrlo malo vremena za dogovor.

Informacije iz Grčke govore da AEK ima "nekoliko prepreka" oko angažovanja Hvanga, od čega je najveća vrijeme, ali nikako nije zanemarljivo ni to što Olimpijakos ima procente od prodaje Južnokorejca (klauzula koja je stavljena pri odlasku u Zvezdu), tako da se i njihov veliki rival pita oko svega.

U svemu tome spominje se i da je Vladan Milojević imao dobru saradnju sa rukovodstvom AEK-a, u kome je kratko radio, pa se u Grčkoj nadaju da bi mogao da im pomogne pri transferu Hvanga. Takođe, spominje se i da postoje određeni "finansijski problemi" po Hvanga u Beogradu, a dodaje se i da je Zvezda ispala iz Evrope, tako da će klub tokom proljeća igrati samo domaću ligu koja nije naročito atraktivna Južnokorejcu.

Prethodno je i jedan klub iz Bundeslige "obigravao" oko Hvanga, kada je Zvezda tražila sedam miliona za njega, odnosno malo je vjerovatno da bi AEK mogao da ga kupi za manje novca nego što su crveno-bijeli potrošili ljetos kada su ga učinili najskupljim u svojoj istoriji (5.000.000 evra).

Podsjetimo, Hvang je odigrao 18 utakmcia za Crvenu zvezdu prošle jeseni i zabilježio je po dva gola i asistencije, dok ga Milojević još nije upoznao na pripremama zbog obaveza sa reprezentacijom Južne Koreje na Azijskom kupu nacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Nema evrope naravno da ce da ode, nazalost nece da igra super ligu i to je to.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC