• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Predstavljanje Uroša Sremčevića uživo
 Predstavljanje Uroša Sremčevića uživo

Zvezda predstavila najskupljeg u istoriji Srbije! "Transfer? Ne predstavlja mi teret!"

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Talentovani napadač Uroš Sremčević prvo je zimsko pojačanje Crvene zvezde.

 Predstavljanje Uroša Sremčevića uživo Izvor: Printscreen/Zvezda TV

Uroš Sremčević i zvanično je novi fudbaler Crvene zvezde. Predstavljen je na "Marakani" u društvu Mitra Mrkele i nosiće dres sa brojem 31. Po prvi put je razgovarao sa predstavnicima medija kao igrač crveno-bijelih.

"Prije svega, hvala svim što ste došli. Utisci su prelepi, od malena sam sanjao oblačenje dresa Crvene zvezde. Daću sve od sebe da što bolje predstavim sebe i klub. Saigrače poznajem, pričao sam na Kipru sa trenerom Vladanom Milojevićem", rekao je Sremčević.

On je postao najskuplji srpski igrač u istoriji koji je iz jednog superligaškog kluba prešao u drugi, navodno će biti plaćen oko dva miliona evra. "Ne predstavlja mi teret to", jasan je bio Uroš.

Možda će vas zanimati

15:10

Kraj konferencije!

Crvena zvezda je predstavila novog fudbalera, prvo zimsko pojačanje Uroša Sremčevića. Talentovani napadač zadužio je dres sa brojem 31 i odmah će biti na raspolagnju Vladanu Milojeviću za prolećni deo polusezone u srpskom fudbalu.

15:08

Teret?

"Počeo sam da igram seniorski fudbal u dresu sa brojem 31, pa sam odlučio da tako nastavim", rekao je Sremčević i dodao: "Poznajem saigrače, a na Kipru sam već imao priliku da popričam sa trenerom Vladanom Milojevićem. Ne predstavlja mi teren što je moj transfer najveći u istoriji srpskog fudbala."

15:07

Još jedan igrač?

"Kao što znate, od početka prelaznog roka tražimo na tržištu i igrača za poziciju levog beka", istakao je Mitar Mrkela na pitanju o dolasku fudbalera iz Južne Koreje.

15:06

Dolazak u Zvezdu!

"Bila je velika želja, klubovi su se dogovorili. Nije bilo teško pregovarati sa Crvenom zvezdom", rekao je Uroš Sremčević.

15:05

Počinjemo!

Crvena zvezda je potpisala Uroša Sremčevića, koji će biti predstavljen u društvu Mitra Mrkele.

"Danas predstavljamo našeg novog napada, Sremčevića. Dolazi iz Mladosti iz Lučana u kojoj je imao odličnu poolusezonu. Prvi cilj Crvene zvezde je dolazak mladih igrača, a Uroš je rođen 2006. godine. Zadovoljstvo je što je završio kod nas u klubu. Očekujem da se brzo adaptira, ostvari svoje i našše želje", rekao je Mrkela.

"Pre svega, hvala svim što ste došli. Utisci su prelepi, od malena sam sanjao oblačenje dresa Crvene zvezde. Daću sve od sebe da što bolje predstavim sebe i klub", rekao je mladi napadač.

14:55

Odlasci iz Crvene zvezde!

Tokom januara Crvenu zvezdu je napustilo nekoliko igrača. Golman Nikola Vasiljevi i defanzivni vezni Edmund Ado prosleđeni su Radničkom iz Niša, Kosta Nedeljković je prodat Aston Vili i ostaje na pozajmici do kraja sezone, dok se Uroš Kabić preselio na pozajmicu u Torinu. Crveno-beli su potvrdili rastanak sa Stefanom Mitrovićem koji je novi igrač Verone, a uskoro će klub napustiti Kings Kangva i Jovan Mijatović.

14:50

Gol protiv Zvezde!

Jedan od svojih pogodaka u Superligi Srbije Sremčević je postigao protiv crveno-belih. Prisetite se kako je to izgledalo...

14:45

Pregovori!

Tokom priprema na Kipru, Uroš Sremčević dao je zanimljivu izjavu. Istakao je da se njegov klub dogovorio o transferu u Crvenu zvezdu, ali da on još nije usaglasio uslove sa novim klubom - to je neobična situacija u srpskom fudbalu. Nismo često imali priliku da vidimo fudbalere koji dugo pregovaraju sa crveno-belima ili crno-belima, ali je mladi napadač bio fokusiran samo na svoju karijeru.

14:40

Ko je Uroš Sremčević?

Talentovani napadač postigao je četiri gola u jesenjem delu prvenstva i time se predstavio kao jedan od najtalentovanijih igrača u Superligi. U Crvenu zvezdu stiže kao zamena za talentovanog Jovana Mijatovića koji će uskoro kompletirati jedan od najvećih transfera u istoriji domaćeg fudbala - očekuje se da uz uračunate bonuse cifre ode i na preko 10 miliona evra!

14:30

Dobar dan!

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su stigli sa Kipra, nakon odrađenog glavnog dela priprema, a u Beogradu će tim Vladana Milojevića biti jači za momka koji je takođe doleteo sa ostrva u Sredozemnom moru. Nakon što je zimske pripreme odradio u Mladosti iz Lučana, Uroš Sremčević (17) seli se u Zvezdu i obara rekord Ljubomira Fejse - postaje najskuplji srpski fudbaler koji je napravio transfer iz jednog u drugi domaći klub!

UKRATKO

  • Zvezda dovela Sremčevića
  • Najtalentovaniji napadač u Superligi
  • Prvo zimsko pojačanje
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije