• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mohamed Salah ozbiljno razmišlja o odlasku iz Liverpula: Prihvatiće ponudu iz Saudijske Arabije?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odluka Jirgena Klopa da napusti Liverpul na kraju sezone, natjerala je i Mohameda Salaha da razmisli o ponudama koje je dobio iz Saudijske Arabije.

 Mohamed Salah razmišlja o odlasku u Saudijsku Arabiju Izvor: Profimedia

Odavno je poznato da je saudijski Al Itihad, zainteresovan za dovođenje egipatskog napadača iz Liverpula Mohameda Salaha.

Egipćanin je zbog povrede propustio dobar dio Afričkog kupa nacija, a u međuvremenu je saznao i da će njemački stručnjak Jirgen Klop na kraju sezone da napusti klub sa "Enfilda".

Ta odluka njemačkog stručnjaka je "sve promijenila" i Salaha natjerala na razmišljanje o transferu iz Redsa i ponudi iz Saudijske Arabije, prenijeli su engleski mediji.

Ranije su pominjanje astronomske cifre, koje je Al Itihad navodno bio spreman da plati za Salaha - čak 100 miliona evra, plus dodaci koji se kreću između 25 i 50 miliona evra.

Trenutno, Salah se oporavlja od povrede tetive, vrijedno trenira u teretani i sve čini što je u njegovoj moći da se što prije vrati na teren.
Pojedini mediji u Engleskoj tvrde da bi to moglo da bude već u subotu protiv Barnlija, a ukoliko Klop odluči ipak da ga poštedi, siguran povratak će biti 17. februara protiv Brentforda.

Iako je Salah propustio mečeve posljednjih mjesec dana, i dalje je na vrhu liste strijelaca Premijer lige sa 14 golova, a trećeplasirani po broju asistencija (osam).

U crvenom dresu je odigrao 332 utakmice, postigao je čak 204 gola, imao i 88 asistencija. Osvojio je sa klubom sa Ligu šampiona, Super kup, Premijer ligu i FA Kup.

Tridesetjednogodišnji egipatski kapiten je u klupskoj karijeri osim Liverpula branio boje švajcarskog Bazela, Čelsija, Fiorentine i Rome, dok je u dresu "faraona" zabilježio više od 80 nastupa i postigao 47 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC