• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga dočekuje Velež u derbiju kola: Za nas je pozitivan rezultat – pobjeda!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dobojlije ne kriju visoke ambicije u duelu sa Mostarcima i žele da uz pomoć publike dođu do nove pobjede.

 najava Sloga - Velež Vlado Jagodić Dejan Vidić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri Sloge i Veleža otvoriće 19. kolo Premijer lige BIH, odnosno proljećni dio sezone u kojoj Dobojlije imaju odlične rezultate.

Ekipa Vlade Jagodića završila je prvi dio sezone da petom mjestu, a nakon zimske pauze u derbiju kola dočekaću trećeplasiranu ekipu PLBIH.

"Uzimajući u obzir da smo već jednu takmičarsku utakmicu ostavili iza sebe (Kup BIH, op.a.) svjesni smo da protiv Veleža treba da pokažemo šta smo radili u ovom pripremnom periodu. Ja sam pred Igman rekao da je ovo najkraći pripremni period otkad ja vodim ekipe i pokazalo se da nisu svi baš bili u elementu, sem Borca, svi ostali su se u Kupu još tražili. Mi smo od te kup utakmice imali samo četiri dana, oni sedam i oni će biti svježija ekipa, ali ta utakmica nam daje draž, ovo je susret petoplasirane i trećeplasirane ekipe. I sve ono što se dešavalo u prvoj utakmici u Mostaru daje nam motiv da želimo da se revanširamo. Imamo osiguran plasman u četvrtfinale i psihološki momenat bi trebao da bude na našoj strani. Kod igrača vidim jednu dozu rasterećenosti, što je dobro", rekao je Jagodić.

Trener Sloge podsjetio je na odličan učinak njegove ekipe na domaćem terenu.

"Želimo Veležu da se suprotstavimo na način na koji smo se suprotstavljali svim ostalim ekipama na domaćem terenu. Mi u ovoj utakmici imamo pravo da se nadamo da možemo do dobrog rezultata, s obzirom da smo najbolja domaća ekipa. Velež je u protekle četiri godine uradilo mnogo za klub, zato nam je ovo još veći izazov da odigramo što bolje i da tražimo pozitivan rezultat. Za nas je pozitivan rezultat pobjeda na domaćem terenu, ali će se pitati i Velež. Pomalo mi je žao što nemam Nikolića i Redžića, ali ja uvijek kažem koga nema bez njega se može i mora. Mislim da će igrači dati sve od sebe, idealan je trenutak da pokažemo koliko vrijedimo. Dosta toga smo pokazali jesenas, treba to i ovjeriti, imamo protivnika po mjeri i svi oni koji dođu u Modriču ili budu gledali utakmicu u TV prenosu će imati šta da vide. Pozivam sve da dođu da nas bodre, treba nam podrška i nadam se najboljem", rekao je trener Sloge pred duel sa Mostarcima.

Napadač Sloge Dejan Vidić pozvao je publiku da dođu u Modriču i da ekipi da dodatni "vjetar u leđa".

"U goste nam dolazi jedna zaista kvalitetna ekipa o kojoj ne trebamo da trošimo riječi. Dobro vođena ekipa, imaju dobre igrače i znaju da igraju fudbal. Mislim da je ovo zaista derbi kola, igraju treća i peta ekipa, ali igramo na našem terenu, imamo samo jedan poraz kod kuće i s pravom možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu, a kao što je šef rekao, to je pobjeda za nas. U svakom slučaju igramo bez dva vrlo bitna igrača za naš tim, ali dobro smo radili, atmosfera u ekipi je zaista na visokom nivou, to nas drži, imamo dobre rezultate i bez sumnje će i ovog puta biti tako. Pozivam ljude da dođu da nas bodre, jer nam je potrebna podrška sa tribina i dodatni vjetar u leđa", poručio je napadač Sloge.

Duel Sloge i Veleža igra se u petak od 18 časova na stadionu „Dr Milan Jelić“ u Modriči.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC