• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamere su sve vidjele, bio je TV prenos: Igor Matić bijesan zbog penala za Crvenu zvezdu (VIDEO)

Trener Novog Pazara nezadovoljan stao pred kamere poslije poraza od Crvene zvezde.

 Trener Novog Pazar izjave nakon meča sa Zvezdom Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je pobijedila Novi Pazar 3:0, golovima Aleksandra Dragovića iz devetog, Gelora Kange iz 41. i Šerifa Endiajea iz 81. minuta, nakon čega je - bar kratkotrajno - preskočila Partizan i preuzela prvo mjesto na tabeli Superlige. Ipak, iako je pobjeda bila ubjedljiva, utisak je da domaći nisu bili zadovoljni suđenjem.

Meč se igrao pred praznim tribinama, ali se iz lože konstantno čulo nezadovoljstvo suđenjem arbitra Danila Nikolića, posebno nakon odluke da dosudi kazneni udarac za Zvezdu u finišu prvog poluvremena. Tada su Momčilović i Điga bili u čudnom duelu, završio je štoper Zvezde na zemlji, a Nikolić je pokazao na "bijelu tačku". Situacija se provjeravali pet minuta u VAR sobi i nije promijenjena, a čini se da je zbog toga bio vrlo ljut Igor Matić.

"Ja iskreno ne bih komentarisao utakmicu, bio je TV prenos, kamere su sve vidjele. Suvišno je pričati o fudbalu", rekao je trener Novog Pazara za "TV Arena Sport" poslije meča, a spornu situaciju nakon koje je Gelor Kanga postigao gol za 2:0, pogledajte u sljedećem prilogu:

Penal za Crvenu zvezdu protiv Novog Pazara
Izvor: YouTube/Arena sport

"Htio bih da čestitam Novom Pazaru na prikazanoj igri, to je ekipa sa vizijom, pohvalio bih mog bivšeg kapitena igora Matića i poželio mu uspješnu trenersku karijeru, a dobar posao je radio i Siniša Dobrašinović. Imaju dosta talentovanih igrača i sviđa mi se koncept kako su željeli da igraju. Mi smo došli da dobijemo utakmicu i taj pristup treba da imamo. Dosta stvari treba da se poprave, mi smo donijeli neke taktičke detalje koje smo radili, ima stvari koje treba ispravljati, bilo je pogrešnih odluka... Teško gostovanje, ali nismo primili gol i dobro smo odigrali u defanzivi. Sljedeći meč je sa Čukaričkim i idemo da dobijemo i taj meč. Mladi igrači rade super i vrijedni su, imaju podršku starijih igrača i to mi je jako drago. Mi smo porodica, znaju da ću ja stati uz njih. Dobijaće priliku, samo treba da rade", bio je nešto opširniji Vladan Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC