• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiksali sa igračem više, titula izmiče, a Hajduku smeta ovo – lopte nisu bile naduvane!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslije utakmice u Varaždinu iz tabora Hajduka nisu se žalili zbog poništenog gola, niti zbog potencijalnog jedanaesterca, već zbog nečeg potpuno drugog.

 Hajduk se poslije kiksa žalio da lopte nisu naduvane Izvor: Bozidar Vukicevic / CROPIX / imago sportfotodienst / Profimedia

Šampionska titula nikad nije bila ovoliko blizu i toliko daleko – to bi ukratko mogao biti opis Hajdukove 2024. godine od koje su mngo očekivali, a već tako mnogo izgubili.

Splitski klub, koji ima izuzetnu podršku svojih navijača, ove sezone vodi borbu za šampionsku titulu, ali uprkos posrtanju Dinama ponovo zaostaje u toj trci.

Hajduk je bio prvi, ali je nakon što je prošlu godinu završio sa dva vezana remije, novu 2024. počeo još gore – u pet mečeva upisana su samo dve pobjede i sada splitski „bili“ gledaju u leđa zahuktaloj Rijeci.

Najnoviji kiks Hajduk je napravio u subotu odigravši 1:1 sa ekipom sa začelja, Varaždinom, koji je 40 minuta imao igrača manje, ali ni to nije bilo dovoljno.

Hajduk je ovim remijem propustio priliku da preuzme lidersku poziciju pred nedjeljni derbi na Maksimiru između Dinama i Rijeke, na kojem bi gosti mogli da eventualnom pobjedom pobjegnu Hajduku na četiri boda, uz utakmicu manje.

Imao je Hajduk dosta problema u igri, poništen mu je nakon intervencije iz VAR sobe i gol Marka Livaje zbog ofsajda, ali je zanimljiv komentar službenog predstavnika splitskog kluba koji se našao u službenom zapisniku.

Naime, delegat utakmice Robert Balen napisao je da je Hajdukov predstavnik "g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno naduvane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti".

Ovakva opaska vjerovatno se neće svidjeti ni navijačima Hajduka koji su mnogo više očekivali od svog kluba, posebno nakon odličnog jesenjeg dijela sezone i dobrih poteza poput dovođenja Ivana Perišića iz Totenhema kojima su dodatno podgrijalu nadu svih Splićana da mogu do prve šampionske titule još od 2005.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC