• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler (28) u komi: Doživio udarac u 34. sekundi meča, hitno prebačen u bolnicu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Strašne vijesti iz Francuske gdje je na samom startu jednog meča napadač doživio težak udarac u glavu.

 Albert Elis u komi Izvor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Jako loše vijesti iz Francuske, Albert Elis je u teškom stanju. Napadač Bordoa je na samom startu duela sa Genganom doživio udarac u glavu i kako javlja "L'Ekip" ovaj 28-godišnjak iz Hondurasa je 50 minuta nakon meča prebačen u operacionu salu i stavljen je u indukovanu komu.

Samo 34 sekunde nakon početka meča druge francuske lige sa Genganom, nekadašnji napadač Hjuston Dinama iz Amerike se sudario glavama sa Donatijenom Gomisom iz Gengana i meč je prekinut. Osam minuta mu je davana pomoć na terenu, a onda je iznesen sa stadiona na nosilima. 

Elis je prebačen u bolnicu i tada je još uvijek bio svjestan, ali kako navodi "L'Ekip" doživio je teške povrede glave. Za sada je stabilan, porodica je uz njega u bolnici i poslije zahvata i indukovane kome njegovo stanje se prati i čekaju se prvi rezultati. 

"Mislim da je on prvi udario loptu, a onda sam ja udario njega. Ja sam takođe bio ošamućen na sekundu, a on je pao u nesvijest. Nadam se da je dobro", rekao je Gomis, igrač koji ga je posjetio odmah poslije meča.

Izvor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Odmah kada se incident desio igrači su dotrčali do sudije Mikaela Lesaža i tražili mu da se meč prekine. Bilo je neophodno da se stavi kragna na vrat Elisu i da mu se stavi maska za kiseonik na lice, a to je potvrdio golman Gengana Enco Basilio.

Albert Elis je karijeru počeo u rodnom Hondurasu gdje je nastupao za Olimpiju, a zatim je u Meksiku potpisao za Monterej. U MLS-u je igrao za Hjuston Dinamo, a zatim za Boavistu prije nego što je prešao u Bordo. Za reprezentaciju Hondurasa je na 60 mečeva dao 13 golova.

(MONDO, L'Ekip, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC