• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt - Matić ostaje u Fracuskoj! Našao klub koji će odgovarati i djeci, ali se bore za opstanak!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Matić odlučio da prihvati ponudu Liona i potpisaće za njih ove zime.

 Nemanja Matić potpisuje za Lion Izvor: Baptiste Autissier / Panoramic / Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić karijeru nastavlja u Olimpiku iz Liona, potvrdio je italijanski fudbalski "insajder" Đanluka di Marcio. Činilo se u prvi mah da će Matić u Juventus, pa u Bešiktaš, međutim na kraju je prevagnula njegova želja da ostane u Francuskoj, tako da se vrlo brzo očekuje ozvaničenje saradnje.

Matić će na kraju potpisati za Lion na čak dvije i po godine, što će reći da će imati skoro 38 kada mu istekne ugovor. Još ranije je pričao o tome da ne planira da završava karijeru, da se dobro osjeća i da je spreman da igra koliko god još može, a vjeruje da će ovoga puta i njegova porodica uživati u Lionu, za razliku od Rena koji im nikako nije "legao", posebno zbog problema koji su imala njegova djeca.

Kada je potpisivao za Ren, Matiću je rečeno da u Renu postoji internacionalna škola u koju će moći da idu njegova djeca, međutim na kraju se to ispostavilo kao laž - zbog čega je sve vrijeme bivši reprezentativac Srbije bio nezadovoljan. Zato je tražio hitno da ode iz kluba, odavno je već "ispraznio ormarić" i otišao iz kluba, poslije čega se izvinio i pokušao da spusti loptu.

Sada će u dresu Liona, koji se bori za opstanak, pokušati da povrati formu od jesenas. U dresu Rena odigrao je 19 utakmica i zabilježio tri asistencije, dok poslije svađe sa rukovodstvom i novim trenerom nije igrao.

Podsjetimo, Nemanja Matić je igrao još za Romu, Mančester junajted, Čelsi, Benfiku, Vitese, Košice, Kolubaru i Jedinstvo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC