• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Matić prekida karijeru!? Pobjesnio je i otišao, ostavio klubu samo jednu opciju

Autor Mladen Šolak

Srpski fudbaler veoma ljut na Francuze i zato je donio drastičnu odluku.

 Nemanja Matić napušta Ren Izvor: Baptiste Autissier / Panoramic / Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić (35) hoće da napusti Ren poslije pola godine, bez obzira na to što ima ugovor do ljeta 2025. Odranije je poznato da je ljut na klub zato što nije poštovan dogovor o upisu njegove djece u međunarodnu školu u Francuskoj, u čemu nije dobio obećanu pomoć. Sada je taj odnos došao do tačke pucanja, Matić je ispraznio svoj ormarić u svlačionici i više ne planira da igra za Ren. U međuvremenu je Lion izrazio želju da ga dovede, a bivši as Benfike, Čelsija, Mančester junajteda i Rome navodno je već postigao dogovor sa tim klubom. O tom slučaju pisao je i "Ekip".

"Nemanja Matić nije se pojavio na treningu u utorak ujutru i vjerovatnoća da će se ponovo pojaviti u Renu je blizu nule. Srpski vezista, veliki pogodak kluba u ljetnom prelaznom roku, odlučio je da ne nastavi u crveno-crnom dresu. Navodno je već isprasio ormarić u trening centru i veoma je uznemiren zbog toga što nije poštovan plan u vezi sa školovanjem njegove djece. Takođe, izgubio je dobar odnos sa dijelom svlačionice, a zasmetalo mu je i to što nije igrao u meču protiv Tuluza (0:0, 17. decembra)", piše taj list.

"Njegov prelazak u Lion ne odgovara čelnicima Rena, koji za sada nisu zadovoljni ponudom. Florijan Moris, sportski direktor, već je obavijestio Pino porodicu, vlasnike kluba, o čitavoj situaciji i o rastanku sa igračem. Ako Ren ne pristane i ne dogovori se sa Lionom oko transfera, Matić bi čak mogao da završi karijeru na polovini sezone", navedeno je.

Nemanja Matić ove sezone odigrao je 19 utakmica za Ren, namjestio tri gola u Ligi Evrope. I po svemu sudeći - to će biti sve od njega u dresu tog kluba.

Nemanja Matić bio je krajem decembra u Engleskoj, gdje je godinama igrao za Čelsi i Mančester junajted. Tamo je bio gost Vilijana, igrača Fulama i prisustvovao je utakmici tog kluba protiv Barnlija, a uslikan je i u društvu izvršnog direktora Fulama Alistera Mekintoša. Da li bi mogao da opet završi u Engleskoj? Pogledajte te fotografije:

Podsjetimo, Matić paralelno sa fudbalskom karijerom brine i o Jedinstvu sa Uba, klubom iz rodnog kraja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC