• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Plače mi se, teško je!" Prve riječi poslije horora na terenu: Rekli su mi da je budan, ali ne znamo ništa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Bordoa Albert Rijera se prvi oglasio povodom zaista strašne scene sa utakmice Bordoa i Gengana u Ligi 2 kada je Albert Elis prevezen u bolnicu.

 Igrači o povredi Alberta Elisa Izvor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

"Mislim da je on prvi udario loptu, a onda sam ja udario njega. Ja sam takođe bio ošamućen na sekundu, a on je pao u nesvijest. Nadam se da je dobro", rekao je odmah poslije meča Bordoa i Gengana Donatijen Gomis, koji se sudario glavama sa Albertom Elisom i poslao ga u bolnicu!

U 34. sekundi meča Lige 2 između Bordoa i Gengana napadač iz Hondurasa je zadobio tešku povredu glave nakon čega je prvo morao da bude imobilisan i odveden u bolnicu, a kasnije i uveden u indukovanu komu, a sada se o svemu oglasio i njegov klub. Nekadašnji fudbaler Liverpula, a sada trener Žirondinaca Albert Rijera je prvi uputio nekoliko riječi.

"Moje prve riječi će biti za Alberta. Pričali smo sa ljekarom i ne možemo još uvijek ništa da kažemo. U bolnici je i to je sve što ćemo reći. Ova pobjeda je za njega", rekao je Rijera poslije trijumfa 1:0.

Izvor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Oglasio se i trener Gengana Stefan Dumon. "Prije nego što počnemo da pričamo o fudbalu nadam se da će sa Albertom biti sve u redu jer je to prioritet. Prvo mislimo o zdravlju igrača", naglasio je on.

Šveđanin na golu Bordoa Karl Johan Johnson je bio jedini fudbaler "žirondinaca" koji se pojavio pred medijima i opisao koliko je bilo teško izboriti se sa onim što se desilo na samom početku meča. "Po prvi put u karijeri mi se desilo nešto ovakvo. Zaista je teško, plakalo mi se. Na poluvremenu su nam rekli da je budan, ali sada ne znamo ništa. Vidjećemo u nedjelju", naglasio je on.

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC