• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio poveo ni iz čega, ali loša igra nije mogla proći nekaženjeno

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pobjeda Fiorentine mogla je biti i ubjedljivija, ali Niko Gonzales nije uspio da realizuje penal.

 Đakomo Bonaventura, Fiorentina Izvor: Shutterstock

Lacio je golom Luisa Alberta vodio nakon prvog poluvremena protiv Fiorentine, a gosti iz Rima do vođstva su stigli u posljednjim trenucima prvog dijela, i to iz prve prilike.

Inače, tim Mauricija Sarija odigrao je veoma loših 45 minuta, ali domaćin nije uspio da iskoristi svoje šanse i pred odlazak na odmor je surovo kažnjen.

Ipak, ekipa iz Firence nastavila je sa pritiskom i u nastavku. Gol primljen u smiraj prvog poluvremena nije ih poremetio, pa su u 61. minutu stigli do zasluženoj izjednačenja. Veći dio posla odradio je Andrea Beloti, koji igra odlično od dolaska na pozajmicu iz Rome, a Majkl Kajode sproveo je loptu u mrežu.

Šest minuta kasnije, ponovo je Beloti u prilici, srušen je u kaznenom prostoru rivala, ali Niko Gonzales nije uspio da realizuje penal.

Ipak, ni ovaj promašaj nije poremetio "ljubičaste", jer su već u 69. minutu stigli do velikog preokreta. Đakomo Bonaventura našao se na pravom mjestu nakon odbrane Ivana Provedela, te posrepmio loptu u mrežu golmana Lacija koji nije mogao da odbrani i drugi šut u svega nekoliko sekundi.

U Italiji se ove sezone vodi žestoka borba za plasman na međunarodnu scenu. Roma je trijumfom protiv Torina nastavila "potjeru" za Bolonjom i Atalantom, koje pretenduju za mjesto koje vodi u Ligu šampiona, dok je Fiorentina večerašnjim trijumfom protiv direktnog rivala za poziciju u Ligi Evrope preuzela upravo od Lacija sedmu poziciju. Rimljani su osmi, a tek na devetom mjestu je aktuelni šampion Napoli.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC