• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežmanove planinske kuće glavna tema i u Engleskoj: Pogledajte luksuz koji izdaje bivši fudbaler

Bivši fudbaler Partizana, Čelsija, Atletiko Madrida i PSŽ-a ima biznis o kojem se priča i u Engleskoj.

 Kežman planinske kuće Kopaonik Izvor: MN PRESS

Nekadašnji srpski fudbaler, a kasnije uspješni menadžer Mateja Kežman, ovih dana je ponovo prisutan u britanskim medijima. Bivši golgeter Partizana, PSV Ajndhovena i brojnih drugih klubova širom svijeta privukao je pažnju čak i engleskog tabloida "San", koji ga publici predstavlja kao Čelsijevo promašeno pojačanje i vlasnika luksuznih vila na jednoj od najljepših destinacija u Srbiji.

Svojevremeno je Kežman, nakon igranja u Srbiji i Holandiji gdje je stekao reputaciju ubojitog strijelca, proveo jednu sezonu u Čelsiju. Portugalski trener Žoze Murinjo uložio je u srpskog napadača od kojeg je imao ogromna očekivanja, ali je Mateja na 40 mečeva postigao sedam golova i na kraju sezone se rastao sa timom iz Londona. Sve to pomenuo je i engleski tabloid, dok je javnost upoznao sa biznisom koji Mateja Kežman već nekoliko godina ima na Kopaoniku. Riječ je o četiri luksuzne vile koje iznajmljuje gostima koji žele da se odmore na ovoj planini u Srbiji.

Jedan od nauticajnijih britanskih medija navodi da je fudbalski agent vlasnik luksuznog kompleksa "Kežman planinske kuće", u čijem su sastavu četiri vile spremne za izdavanje. Kao što smo već rekli, nalaze se na Kopaoniku, okružene divljinom, ali i neophodnim mirom koji želite da pronađete kada odete na godišnji odmor. Ove vile idealne su za smještaj nakon cjelodnevnog skijanja na Kopaoniku, a u ponudi su i različiti spa tretmanu koji će vas opustiti i pripremiti za nove izazove na ski stazama. Cijene za iznajmljivanje neke od kuće kreću se od 300 funti, što novinari britanskog lista ne smatraju povoljnim.

Na zvaničnom sajtu Kežmanovih planinskih kuća vidi se da u ponudi postoje klasičan doručak i ručak na bazi "fajn dajninga", a da je moguće organizovati niz aktivnosti poput šetnje, vožnje biciklom i slično. Naravno, u sklopu boravka je i upotreba spa centra, pa čak i na bazena na otvorenom koji će vam dati dodatnu mogućnost za opuštanje i povezivanje sa prirodom.

Kežman se nakon Partizana, PSV-a i Čelsija našao u Španiji gdje je nosio dres Atletiko Madrida, a zatim je nastupao za Fenerbahče, Pari Sen Žermen, Zenit, ekipu Saut Čajna iz Hong Konga i Bate Borisov. Za reprezentaciju je odigrao 49 mečeva uz 17 postignutih golova, a pamti se i njegov sukob u nacionalnom timu sa Nemanjom Vidićem. O tome je svojevremeno govorio i bivši fudbaler Danijel Ljuboja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC