• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ARAPI HOĆE SERGEJA, OGLASIO SE I MATEJA KEŽMAN! Juventus gubi trku, najbolji ide iz Serije A u Aziju?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler nakon velikog broja ponuda iz Evrope sada ima ponude i sa drugog kraja svijeta!

 Sergej Milinković Savić na meti klubovi iz Saudijske Arabije Izvor: MN PRESS

Selidba najboljih svjetskih fudbalera na egzotične destinacije ovog ljeta je aktuelnija nego ikad, a u toj priči uskoro bi mogao da se pojavi i Sergej Milinković-Savić! Dugogodišnji vezni fudbaler Lacija i jedan od najboljih igrača Serije A već godinama unazad na meti je timova iz Saudijske Arabije, tvrdi njegov menadžer Mateja Kežman!

Po riječima nekadašnjeg igrača Partizana i Čelsija, Arapi su silno zainteresovani za usluge srpskog reprezentativca, koji već ima nekoliko ponuda na stolu! Prethodnih dana ponovo se pričalo o interesovanju Juventusa koji pokušava da dobije Sergeja za manje od 40 miliona, ali konkurencija iz Azije mogla bi da ih natjera da se dobro zamisle!

"Istina je da iz Saudijske Arabije ima mnogo timova zainteresovanih za Sergeja, ali nama je trenutno u fokusu nešto drugo", rekao je Kežman u razgovoru za "El Balad" i dodao: "Ovo što sam rekao ne znači da Sergej ne može da zaigra u Arabiji sljedeće sezone, u životu se nikad ne zna." 

Podsjećamo, Sergej Milinković-Savić od 2015. godine igra za Lacio i do sada je sakupio gotovo 350 mečeva u dresu rimskog kluba. Na početku karijere jedan od najboljih fudbalera Srbije nosio je dres Vojvodine, a nakon samo jedne seniorske sezone preselio se u Genk, gdje je takođe igrao godinu dana.

Seniorski reprezentativac Srbije je od 2017. godine, nakon što je sakupio 39 nastupa za mlađe kategorije nacionalnog tima, osvojio Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina i Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. U dresu A reprezentacije je upisao 43 meča, postigao sedam golova i zabilježio nastupe na Mundijalima u Rusiji 2018. i Kataru 2022. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC