• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAD LACIO MORA DA PRODA SERGEJA! Velikan dolazi po Milinković-Savića, otkriveno i kakva je ponuda Rimljanima

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić prva je meta slavnog kluba za ljeto, a rastanak sa Lacijom je blizu.

  Sergej Milinković-Savić na meti Juventusa Izvor: Profimedia

Nakon nekoliko odličnih sezona u Seriji A, Sergej Milinković-Savić bi u narednim nedeljama konačno mogao da napusti Lacio. Pred srpskim fudbalerom je, prenose mediji iz Italije, daleko veći izazov i sada je potrebno samo da se prvi čovjek kluba Kaludio Lotito dogovori sa zainteresovanim kupcem.

Kako prenosi uticajna "Gazeta", Milinković-Savić je prva transfer meta Juventusa. Po njihovim informacijama, tim iz Torina je pripremio ponudu koja sadrži novac i Denisa Zakariju, što bi moglo da naiđe na odričan odgovor u Rimu. Lotito želi isključivo novac, zanima ga samo keš, iako je jasno da za srpskog fudbalera u posljednjoj godini neće moći da dobije 120 miliona evra, koliko je tražio u nekim prethodnim prelaznim rokovima.

Sada je mnogo vjerovatnije da će cijena srpskog majstora u veznom redu biti oko 40 miliona evra. Prvi čovjek rimskog tima ne želi da pusti Sergeja bez najmanje 35 miliona iako tako rizikuje da njegov najbolji igrač narednog ljeta ode besplatno. Vidjećemo da li će Juventus do kraja ljeta uspjeti da pronađe toliki novac i obezbijedi potpis srpskog fudbalera.

Italijanski mediji tvrde da je ugovor za Milinković-Savića već spreman. Navodno, oni znaju da bi dogovor mogao biti postignut ako Sergeju ponude oko četiri miliona po sezoni, što je značajno uvećanje u odnosu na trenutne prihode srpskog reprezentativca. Naravno, tu je i takmičarski motiv jer bez obzira na probleme sa kojima su se crno-bijeli suočili ove sezone, oni uvijek djeluju više takmičarski nastrojeni od Lacija.

Možda bi već i u narednoj sezoni, ukoliko obave dobar posao u ljetnjem prelaznom roku, mogu da se bore za visok plasman u Seriji A. Bio bi to izazov i za Milinković-Savića koji je do sada odigrao gotovo 350 mečeva za rimski klub, osvojio Kup Italije i dva Superkupa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC