• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljušte psovke u Hrvatskoj, novi VAR skandal (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nezapamćen skandal u Hrvatskoj, gdje danima cure snimci iz VAR soba.

 Sudija u VAR sobi psuje na mecu Dinama i Rijeke Izvor: Index.hr/Printscreen

Nevjerovatne stvari dešavaju se u Hrvatskoj prethodnih dana - VAR tehnologija je u centru pažnje, a snimci koji ne bi trebalo da budu dostupni javnosti svakodnevno se pojavljuju na društvenim mrežama. Nakon što se saznalo da je bez opravdanog razloga poništen gol Hajduka za pobkedu nad Varaždinom, sada se priča o meču Dinama i Rijeke.

Aktuelni šampion Hrvatske Dinamo savladao je trenutnog lidera prvenstva Rijeku (1:0), a sporni detalj dogodio se nakon što su gosti postigli pogodak. Poslije slobodnog udarca koji je arbitar Dario Bel dosudio u korist Riječana burno su se žalili sa klupe Dinama, smatrajući da je odluka pogrešna. Ipak, igra se nastavila, Rijeka je iz prekida postigla pogodak, a zatim su se začule psovke. Činilo se da one neće uticati na ishod odluke, ali je VAR naknadno poništio odluku sa terena i gol Riječana preko napadača Mirka Marića nije priznat.

"Ofsajd? Potencijalni ofsajd?", čuje se na početku snimka, a zatim kreće serija psovki kojima nije mjesto u VAR sobi: "Igraj, to je gol. Nema faula. Je*o ti Bog majku u pi*ku. Je*o ti Bog majku usranu, ti je*o Bog majku..." U tom trenutku u VAR sobi su Igor Pajač i Ivan Mihalj, a teško je odgonetnuti koji od njih dvojice i zbpg čega koristi ovakav rječnik. Poslušajte kako je to zvučalo:

Gol Rijeke na kraju nije priznat, Dinamo je stigao do pobjede, a šampionska trka u Hrvatskoj biće jedna od najzanimljivijih u Evropi. Rijeka je prva sa 50 bodova, Hajduk drugi sa 49, dok Dinamo ima 47 i utakmicu manje od dva najveća rivala u borbi za trofej. Sva tri tima obezbijedila su plasman u polufinale Kupa Hrvatske gdje će im društvo praviti Lokomotiva, a Dinamo iz Zagreba ima obaveze i na međunarodnoj sceni pošto je među 16 najboljih timova u Konferencijskoj ligi gdje ga očekuje dvomeč protiv PAOK-a. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC