• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski trener prijetio smrću kolegi u Seriji A! "Prerezaću ti grkljan!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatna reakcija hrvatskog stručnjaka koji posljednjih godina redovno trenira srpske reprezentativce.

 Hrvatski trener Ivan Juric prijetio smrcu kolegi Izvor: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Torina i Fiorentine remizirali su (0:0) u 27. kolu Serije A, na meču koji su sa jedne strane igrali Vanja Milinković-Savić i Ivan Ilić, a sa druge Nikola Milenković. Centralna figura ove utakmice bio je hrvatski stručnjak Ivan Jurić, koji je na kraju susreta isključen jer je kolegi sa protivničke klupe prijetio smrću!

Tokom verbalne rasprave Jurić je kolegi Vinćencu Italijanu poručio da će "prerezati grkljan", a pored direktnog crvenog kartona koji je dobio sankcije će biti i daleko veće. Očekuje se da Jurić bude suspendovan u narednom periodu, a da ekipa Torina barem u nekoliko kola bude lišena pomoći prvog trenera tima.

"Adrenalin je visok i svađamo se zbog stvari zbog kojih ne treba da se svađamo. Italijano je moj prijatelj, pretjerao sam i tražim da mi oprostite", rekao je Ivan Jurić nakon utakmice, a Vinćenco Italijano brzo je prešao preko prijetnji. "Izbila je svađa i žao mi je zbog njegovog isključenja, ali nakon utakmica se smirimo i razmišljamo o sljedećoj. Opet smo prijatelji kao prije, opet smo se zagrlili."

Podsjećamo, ovo nije prvi sukob koji je Ivan Jurić imao u Italiji, od kako je trener Torina. Nekadašnji fudbaler splitskog Hajduka, a zatim trener Krotonea, Đenove i Verone važi za kontroverznog u italijanskog fudbalu. Na to je uticao špijun kojeg je nedavno poslao na trening Rome kako bi analizirao rivala, prijetnje upućene sudiji, ali i tuča na parkingu sa direktorom Torina Davidom Vanjanijem!

Podjela bodova na meču Torina i Fiorentine nije prijala ni jednoj, ni drugoj ekipi. tim iz Firence propustio je priliku da se primakne mjestima koja na kraju sezone vode u evropska takmičenja, dok je Jurićeva ekipa na 10. poziciji, tri boda iza Lacija i jedan bod ispred Monce.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC