• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudbina Luke Jovića zavisi od šest mečeva! Sastanak, pa odluka - da li Srbin ostaje u Milanu?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler imaće priliku da se dokaže i dobije novi ugovor.

 Hoće li Luka Jović ostati u Milanu Izvor: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Luka Jović uspio je prethodnih nedjelja da pronađe formu i postane jedan od najvažnijih igrača Milana, ali nije sigurno da će on i u budućnosti nositi dres italijanskog kluba! Kako prenose mediji iz Italije, Jovićevi agenti tek treba da sjednu za pregovarački sto sa klupskim čelnicima, a tada će glavna tema razgovora biti nastavak saradnje.

Za sada se zna da  Jović ima veliku želju da ostane u Milanu i da se naredne sezone izbori za još značajniju ulogu u timu. Oko toga će pregovarati Falji Ramadani, koji bi sa Žofrijem Monkadom mogao da dogovori novi dvogodišnji ugovor za srpskog fudbalera. Trenutno italijanski tim ima opciju da automatski produži saradnju na još jednu godinu, a ostaje da se vidi da li će to i uraditi.

Važno je istaći da je sada pred Jovićem izuzetno važan period sezone i idealna prilika za dokazivanje. Nakon dva meča suspenzije zbog crvenog kartona u Seriji A vraća se na teren i u domaćem prvenstvu će igrati protiv Empolija i Verone, a šansa za golove biće mu i okršaji u Evropi protiv Slavije iz Praga, kada se bude vodila borba za četvrtfinale Lige Evrope. Takođe, Jović bi mogao da dobije novi poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića i da se tokom reprezentativne pauze nađe u kombinaciji za mečeve Srbije protiv Rusije i Kipra.

Tih šest mečeva mogli bi da odrede sudbinu srpskog napadača u slavnom timu. U dosadašnjem toku sezone Jović je postigao osam golova u svim takmičenjima, za samo 874 minuta na terenu. Često je bio spasilac ekipe, pa su tako njegovi pogoci donosili bodove na nekoliko prvenstvenih mečeva i osigurali Milanu visoku treću poziciju na tabeli u prvenstvu.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC