• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neka svako dijete mrzi Partizan" Navijači Dinama iznijeli transparent na Maksimir i zapjevali

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novi član skupštine Dinamo Zagreba bio je na meti Bed Blu Bojsa jer navija za Partizan, a neki mu zamjeraju i prijateljstvo sa legendom Zvezde.

 Navijači Dinama transparent protiv člana uprave Izvor: Jerko Grubisic / imago sportfotodienst / Profimedia

U večeri pobjede Dinamo Zagreba protiv PAOK-a, navijači hrvatskog kluba Bed Blu Bojs (BBB) iznijeli su transparent na sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Na njemu je pisalo: "Oroši, za koga navijaš?", a uz istaknutu parolu navijači su pjevali: "Nek živi ljubav, neki se budi dan, neka svako dijete mrzi Partizan".

Denis Oroši novi je član Skupštine Dinamo Zagreba kao saradnik predsjednika Mirka Barišića. Prema izborima iz Karlovca, Oroši je u mladosti bio navijač Partizana, odlazio je na utakmice beogradskih crno-bijelih, a njegovo imenovanje u skupštinu kluba izazvalo je veliku pažnju. "Ono što je daleko skandaloznije, upozorava naš izvor iz grada na četiri rijeke, riječ je o nekadašnjem igraču Nogometnog kluba Karlovac, poznatome po velikome prijateljstvu s vatrenim zvezdašem Rajkom Janjaninom, ali još poznatijim kao žestokim navijačem beogradskog Partizana!", piše portal Dnevno.hr.

Rajko Janjanin je legendarni jugoslovenski i srpski fudbaler, veliki as Crvene zvezde koji je rođen u Karlovcu, igrao je pet godina za Dinamo, a potom od 1980. četiri sezone za Zvezdu. Na Marakani je ispisao istoriju nezaboravnim het-trikom protiv Benfike u Kupu evropskih šampiona, u septembru 1984.

Zbog ulaska Orošija u skupštinu kluba pred meč Dinamo Zagreb - PAOK oglasili su se navijači hrvatskog kluba okupljeni u najveći forum Zona Dinamo. Oni su ukazali na posebne, bratske odnose Partizana i PAOK-a.

“Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svjesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za 'crno-bijele'?", pisalo je u saopštenju.

Denis Oroši ipak nije bio centralna tema utakmice, već sjajni napadač Dinama Bruno Petković, koji je sa dva gola doveo Zagrepčane nadomak plasmana u četvrtfinale Konferencijske lige. Revanš će biti odigran sljedećeg četvrtka.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Avenger

Gradski rivali :)

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC