• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov strijelac na derbiju se oglasio: Sami smo protiv svih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aldo Kalulu oglasio se poslije derbija sa Crvenom zvezdom.

 Aldo Kalulu izjava poslije derbija Izvor: MN PRESS

Derbi između Crvene zvezde i Partizana završen je remijem na "Marakani" (2:2). Domaći tim poveo je golom Uroša Spajića, Mateuš Saldanja izjednačio je nedugo zatim, pa je Aldo Kalulu donio vođstvo gostima. Konačan rezultat postavio je Šerif Endiaje. Dan poslije duela oglasio se strelac drugog gola za crno-bijele.

Bio je Aldo brži od svojih čuvara, dobro je istrčao kontru i matirao Glazera za prednost svog tima. "Bio je ovo moj drugi gol od kada sam došao. I pored toga što smo prvi primili gol brzo smo reagovali i izjednačili prije poluvremena. U drugom smo pokušali da napadnemo i uspjeli smo. Poslije crvenog kartona bilo je teže, ali smo dali srce i sve od sebe za dres Partizana. Vratili smo se sa bodom, imamo poen prednosti na tabeli i moramo da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama", rekao je Kalulu.

Isključenje Ksandera Severine uticalo je na tim Igora Duljaja. "Sigurno da je teže braniti se sa 10 nego sa 11 igrača, mada mislim da smo bili dobri. Bilo je dosta centaršuteva, puno prilika za Zvezdu... Na kraju rezultat je 2:2 i mi smo zadovoljni."

Pohvalio je navijače. "Drago mi je da sam ih vidio u tolikom broju. Potrebni su nam, jer smo sami protiv svih. Nadam se da će doći i na utakmicu na našem stadionu. Da ponovim, potrebni su nam više nego ikada."

Partizan je poslije derbija zadržao prvu poziciju sa 60 bodova, Zvezda ima 59. "Nastavljamo da idemo napred, gledamo u trofej, ne u one koji su iza nas", zaključio je Kalulu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:18
radost igrača i navijača Partizana posle gola u 172. večitom derbiju
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC