• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti iz Italije: Direktor Fiorentine imao srčani udar - stanje kritično

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Utakmica Atalanta - Fiorentina pala je u drugi plan.

 Džo Barone Izvor: Shutterstock

Direktor Fiorentine Džo Barone navodno se nalazi u kritičnom stanju nakon što se srušio u hotelskoj sobi samo nekoliko sati prije utakmice protiv Atalante.

Barone, koji će u srijedu napuniti 58 godina, srušio se u hotelu Devero u Kavenago di Brianca oko 15 časova, dok je tim bio spreman da krene na utakmicu na stadionu u Bergamu. Autobus nije krenuo, jer su igrači bili potreseni incidentom, gledajući kako je odmah prevezen u bolnicu vozilom hitnom pomoći.

Prema agenciji Ansa, Barone je doživio srčani udar, urađena je reanimacija na licu mjesta, prije nego što je prevezen u bolnicu San Rafaele u Milanu. Navodi se da je u kritičnom stanju, njegova supruga je stigla večeras nakon puta iz Firence, dok se očekuje da će im djeca stići iz Amerike.

Predsjednik kluba Roko Komiso, koji je lično doveo Baronea u Fiorentinu, takođe pokušava da pronađe let iz Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon što je saopšteno da meč neće biti odigran danas, u bolnicu su odmah stigli trener Vinćenco Italijano, kapiten Kristijan Biragi i još nekoliko fudbalera Fiorentina.

Rukovodstvo Serije A saopštilo je da će novi termin meča biti objavljen naknadno, mada će biti komplikovano pronaći slobodan termin s obzirom da su i Atalanta i Fiorentina u polufinalu Kupa Italije, kao i u četvrtfinalu Lige Evrope, odnosno Konferencijske lige.

Večeras se oglasila i Fiorentina, koja je saopštila da je stanje Baronea "kritično, ali stabilno", te da će nove informacije biti poznate sutra.

"ACF Fiorentina obavještava da je generalni direktor Džo Barone trenutno hospitalizovan na odjeljenju intenzivne kardiološke terapije u bolnici San Rafaele u Milanu, kojom rukovodi profesor Zangrilo. Kliničko stanje je kritično, ali stabilno. Barone se trenutno liječi najnaprednijim terapijama za podršku i očuvanje funkcije srca. Nova informacija će biti objavljena sutra."

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC