• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan igrao u Veroni, a provocirao Inter! Teo Ernandez dao gol, proslavom iritirao gradskog rivala, pa dobio žuti karton

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte šta je uradio fudbaler Milana nakon postignutog gola protiv Verone.

 Teo Ernandez Izvor: Paola Garbuio / Zuma Press / Profimedia

Milan je upisao važnu pobjedu na gostovanju Veroni 3:1 (1:0) i tako učvrstio drugu poziciju iza gradskog rivala Intera, te sada ima tri boda više od Juventusa, koji je ranije danas kiksnuo na svom terenu i odigrao samo 0:0 sa Đenovom.

"Rosoneri" su u Veroni odigrali odličan meč, pogađali su Teo Ernandez, Kristijan Pulišić i Samuel Čukvueze, dok je gol za domaće postigao Tijani Noslin, ali meč na stadionu "Bentegodi" obilježio je vodeći gol gostiju, tačnije proslava nakon gola.

Naime, Teo Ernandez upisao se u strijelce u samom finišu prvog dijela igre, a onda je postignuti pogodak odlučio da proslavi na zanimljiv način. Kako prenose italijanski mediji, riječ je imitaciji Federika Dimarka, odnosno načinu na koji fudbaler Intera slavi golove.

Očigledno je Francuz iz redova Milana želio da "bocne" gradskog rivala nakon eliminacije iz Lige šampiona, ali nije sve prošlo onako kako je očekivao, s obzirom na to da mu je glavni sudija Mauricio Marijani pokazao javnu opomenu, zbog koje neće biti u timu za naredni meč protiv Fiorentine.

Francuski reprezentativac našao se u čudu što je dobio žuti karton. Navodno se na njegovu proslavu žalio trener domaćih Marko Baroni, pravdao se Ernandez da nije bilo govora o provokaciji bilo koga sa klupe Verone ili na tribinama, ali Marijani je ostao pri svojoj odluci da ga opomene.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC