• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potresna poruka kapitena Fiorentine preminulom direktoru: Ružna šala - i ti i Davide otišli ste bez pozdrava!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kapiten Fiorentine Kristijano Biragi nije mogao da sakrije tugu nakon što je preminuo Džo Barone.

 Kristijano Biragi oprostio se od Džoa Baronea Izvor: Youtube/ ACF Fiorentina/Printscreen

Fudbalska Italija oplakuje prerani odlazak direktora Fiorentine Džoa Baronea, koji je preminuo danas u Milanu, dan uoči 58. rođendana.

Baroneu je tokom vikenda pozlilo, a onda je saopšteno da je doživio srčani udar uoči utakmice Atalante i Fiorentine u Bergamu, hitno je prebačen u bolnicu San Rafaele u Milanu, ali ljekari nisu uspjeli da mu pomognu.

Nakon svega, oglasio se i Luka Jović, ali najjači utisak ostavila je potresna poruka koju je Baroneu uputio Kristijano Biragi, kapiten Fiorentine, koji je bio u timu i kada je prije šest godina, 4. marta 2018, u snu preminuo fudbaler "viole" Davide Astori, takođe uoči utakmice, protiv Udinezea.

"Ćao, Džo. I ti, nažalost, kao i Davide, napravili ste ovu ružnu šalu odlazeći bez pozdrava! Ne mogu da shvatim koliko ovaj život, koliko god bio lijep, može biti tako surov i oštar. Teško mi je naći ijreči ili bolje rečeno, bilo bi previše riječi da te pozdravim kako zaslužuješ, ali želim samo da te podsjetim kako smo se upoznali, ti i ja, dva jaka, čvrsta i iskrena karaktera koji se na prvi pogled sudaraju kao dva voza u trku, ali koji sa lojalnošću koja nas odlikuje na kraju putuju u istom pravcu, protiv svega i svih! U posljednjih nekoliko godina naš odnos postao je toliko jak da smo se branili jedan uz drugog od mnogih kritika koje smo podnijeli, ti i ja! Bio si prijatelj, stariji brat ili otac, ne znam, centralna figura od kada te znam! Jedan od rijetkih koji je uvijek bio uz mene i nije se stidio da to kaže! Zbog toga ti kažem da obećanje koje smo dali jedan drugom ja neću zaboraviti. I molim te, nemoj ni ti da ga zaboraviš i daj mi snagu odozgo da nastavim dalje! Ti i ja znamo! Volim te i učiniću sve da ostvarim snove koje si imao za našu Fiorentinu! Za mene i tim, ovo je bio težak udarac, a onda odlaziš a da nas nisi ni obavijestio! Ali ti opraštamo, jer sve što si uradio za nas biće neprocjenjivo za cijeli život! Sada te pozdravljam jer moram da nastavim našu misiju! Ćao, Džo. Tvoj kapiten", napisao je Biragi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC