• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Matić "pravi" novog Nemanju Vidića ili Baneta Ivanovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani fudbaler poslije samo nekoliko mečeva skrenuo pažnju na sebe.

 nemanja matic miodrag pivas talenat kao vidic i ivanovic Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Jedinstva sa Uba jedno su od najprijatnijih iznenađenja u sezoni Prve lige Srbije, a kako se prvenstvo bliži kraju tako oni sve jače ističu kandidaturu da se nađu u Superligi. Pod komandom Ivana Radovanovića, nekadašnjeg reprezentativca i dugogodišnjeg internacionalca u Italiji, fudbaleri Jedinstva ređaju dobre rezultate, ali i stvaraju fudbalere koji bi mogli da ostave dubok trag u dresu reprezentacije!

Po riječima Nemanje Matića, talentovani štoper ili zadnji vezni Miodrag Pivaš mogao bi da postane novi Nemanja Vidić ili Bane Ivanović! Poređenje sa dvojicom legendarnih fudbalera stiže nakon nekoliko kola u kojima je Pivaš dokazao klasu na prvoligaškim terenima, iako ima tek 18 godina!

"Veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac“, rekao je za klupski sajt Nemanja Matić, prvotimac Liona i prvi čovjek Jedinstva. Pogledajte Pivaša u akciji:

"Iskreno, nadao sam se da ću u ovoj polusezoni više igrati, ali nisam očekivao da ću ovako brzo da se ustalim u prvih jedanaest, pogotovo zato što imam samo 18 godina. Drago mi je što sam u klubu koji brine o mladim igračima i daje šansu svima koji se trude i dokazuju svakog dana", istakao je mladi fudbaler koji je tokom proljećnog dijela standardan u ekipi koju predvodi bivši reprezentativac Ivan Radovanović.

Talentovani Pivaš rođen je u Novom Sadu, ali je fudbalski stasavao u Austriji, gdje je nastupao za mlađe kategorije u nekoliko timova. U ljeto 2023. godine preselio se na Ub i pojačao Jedinstvo, a tokom proljećnog dijela sezone izborio se za mjesto u startnoj postavi. Ove sezone odigrao je 16 mečeva u Prvoj ligi Srbije, jedan u Kupu Srbije i devet u Omladinskoj ligi. Za reprezentaciju Srbije do 17 godina Pivaš je odigrao sedam mečeva.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

12:02
MOZZART BET SUPERLIGA (1. KOLO): Crvena zvezda - Vojvodina 5:0 / 30.07.2023.
Izvor: Youtube/Arena sport TV
Izvor: Youtube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC