• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet priča o Dinamovoj reklami: Poruku za Modrića vidjeli milioni, poznato koliko je koštala

Dinamo iz Zagreba je interesantnom kampanjom pokušao da zaintrigira Luku Modrića da se vrati na "Maksimir".

 Koliko je Dinamo koštala reklama za Modrića Izvor: MN Press/Twitter/gnkdinamo/Screenshot

Svi oni koji su danas kupili špansku "Marku", a mnogo ih je, mogli su da vide oglas koji je Dinamo iz Zagreba zakupio da bi ubijedio kapitena reprezentacije Hrvatske Luke Modrića da se vrati na "Maksimir". Oni koji nisu kupili novine, mogli su u brojnim snimcima na društvenim mrežama da vide sjajan potez Dinama, koji tako "pravi pritisak" na Modrića, sličan onome koji je napravio i Hajduk iz Splita kada je u svoje redove vraćao Ivana Perišića.

Oglas je potpisao novi predsjednik kluba Velimir Zajec, uz jedinstvenu poruku "imalo bi smisla", a sada su hrvatski mediji izračunali i koliko je koštala kampanja "povratka" Modrića u Dinamo. Ispostaviće se da nije u pitanju nimalo jeftina kampanja, ali se nadaju u Dinamu da će se isplatiti.

Prema gruboj računici, zakup cijele stranice iznosi 41.344 evra. Takođe, toj svoti treba dodati još 17.971 evro koliko košta zakup stranice u madridskom izdanju, tako da je proračun da je Dinamo dao skoro 60.000 evra za reklamu. Naravno, postoji mogućnost da se Dinamo dogovorio sa "Markom" da plati nešto povoljnije zbog jedinstvenog oglasa, a najvažnije od svega je i kako će Modrić reagovati na poruku bivšeg kluba.

Modriću ugovor sa Real Madridom ističe na kraju sezone i već dugo se priča da ga neće produžiti, dok mu se ne ide ni u Saudijsku Arabiju iz koje ima bogate ponude. Podsjetimo, Modrić je od 2003. do 2008. godine bio u Dinamu, uz pozajmice u Inter Zaprešić i Zrinjski. Ukupno je odigrao 80 utakmica i na njima postigao 25 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC