• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjesnile djevojke fudbalera Bajerna: Njihovi partneri igraju u Ligi šampiona, a zabranjeno im da gledaju

Pomalo je nevjerovatno da Bajern nije uspio da, uprkos kazni, obezbijedi ulaznice za partnerke svojih fudbalera.

 Djevojke fudbalera Bajerna ostale bez ulazica za meč Lige šampiona Izvor: FC Bayern München/Pool/Pressefo / imago sportfotodienst / Profimedia

Supruge i djevojke fudbalera Bajerna iz Minhena ostale su bez ulaznica za meč sa Arsenalom u Londonu. Čini se da će prvi četvrtfinalni meč Lige šampiona na "Emirejtsu" proteći bez "ljepših polovina" fudbalera Bajerna pošto je UEFA ranije kaznila navijače minhenskog kluba.

Više puta su navijači Bajerna ove sezone koristili pirotehniku na mečevima Lige šampiona i zato su kažnjeni, a neobično je što su bez ulaznica zbog toga ostale i partnerke fudbalera. Značajno je smanjen broj ulaznica koji su dobili igrači Bajerna, tako da nisu mogli da povedu svoje partnerke u London, pošto su prijatelji kluba imali prioritet. Takođe, Tomas Tuhel je jedan dio svog pomoćnog osoblja poslao na tribine kako bi "s visine" mogli da uoče probleme u igri.

Neke od partnerki fudbalera Bajerna ipak su otputovale u London. To su supruge Džošue Kimiha i Erika Dajera, dok su sve ostale ostale u Minhenu, odnosno u gradovima u kojima inače žive. Vidjećemo da li će se ipak na volšeban način "dočepati" ulaznica, za možda i najvažniju utakmicu koju Bajern igra ove sezone jer je izgubio šansu da osvoji titulu u Njemačkoj.

Podsjetimo, uoči četvrtfinalnih mečeva Lige šampiona stigle su jezive prijetnje da bi Islamska Država mogla da izvrši terorističke napade na četiri stadiona na kojima se igraju utakmice ove nedjelje, zbog čega su alarmirane sve službe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC