• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nives Celzijus pored bivšeg igrača Zvezde! Zajedno otišli u Njemačku, njega ne biste prepoznali!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Hrvatska starleta, umjetnica, pjevačica i književnica Nives Celzijus pozirala pored bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

 Nives Celzijus i Sanibal Orahovac na fotografiji Izvor: Instagram/nivescelsius/printscreen

Jedna od najkontroveznijih Hrvatica, manekenka, pjevačica i štošta drugo, provokativna Nives Celzijus (42) ovih dana je u Njemačkoj, a tamo je za poziranje stala pored nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde. Na osnovu fotografija i snimaka koji su se pojavili na njenom Instagramu teško da biste pogodili o kome je riječ.

Možda će vam dovoljna pomoć biti ako kažemo da je Nives otišla da gleda meč fudbalera njemačkog Karlsruea, za koji je svojevremeno nastupao Dino Drpić - njen bivši muž sa kojim je "ovjerila" teren na Maksimiru i na njemu vodila ljubav. Ona je u ovom njemačkom gradu sebe predstavila kao "ženu fudbalera", iako je već nekoliko godina razvedena, a uz nju je bila Bojana Orahovac. Sada vam je vjerovatno jasnije da je Nives pozirala pored Sanibala Orahovca, nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde i svojevremeno šampiona Srbije i Crne Gore. Pogledajte kako izgleda Nives:

Drpić je punih devet godina igrao za prvi tim Dinama iz Zagreba i tek je 2009. godine stigao u Njemačku, pa se u klubu nije sreo sa Orahovcem. Ipak, djeluje da su Bojana Orahovac i Nives Celzijus - Drpićeva bivša supruga - u izuzetno dobrim odnosima, pošto su na svim fotografijama pozirale zajedno.

Na jednoj od njih je i Lars Štindl, iskusni njemački napadač i bivši reprezentativac koji je karijeru počeo tamo gdje je i završava, u Karlsrueu. On je srećno oženjen i nema govora o nekoj aferi, što pokazuje i tekst "Fali Drpić" koji je Nives napisala iznad zajedničke fotografije. Uz nju i Larsa na fotografiji su i Bojana i Sanibal Orahovac.

Sanibal Orahovac je karijeru počeo u Mladosti i Budućnosti iz Podgorice, zatim je tri godine igrao za Crvenu zvezdu, a onda je uslijedila inostrana karijera. Nakon osvojenog prvenstva i dva Kupa SCG Sanibal Orahovac se preselio u Portugal i tamo nastupao za Vitoriju Gimaraeš i Penjafiel, u Njemačkoj je bio član Karlsruea, AUE-a, Vehena iz Visbadena i FSV Frankurta. Ponovo je obukao dres Budućnosti iz Podgorice, zatim je nastupao za Pahtakor iz Taškenta, a karijeru je okončao u Crnoj Gori gdje je još nastupao za podgoričku Mladost, a na kraju i za Dečić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC