• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Liga šampiona uživo prenos Barselona PSŽ Borusija Dortmund Atletiko Madrid
 Liga šampiona uživo prenos Barselona PSŽ Borusija Dortmund Atletiko Madrid

POZNATI PRVI POLUFINALISTI LIGE ŠAMPIONA: Dva velika preokreta, u Barseloni bijesni zbog rumunskog sudije!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

U polufinale su prošli Borusija Dortmund i Pari Sen Žermen.

 Liga šampiona uživo prenos Barselona PSŽ Borusija Dortmund Atletiko Madrid Izvor: Valentina Claret / Panoramic / Profimedia

Prvi polufinalisti Lige šampiona su PSŽ i Dortmund. Oba tima napravila su preokrete u odnosu na prve mečeve, pošto su gubili pred revanše. Francuski tim pobijedio je Barselonu u gostima (4:1), dok je njemačka ekipa kod kuće srušila Atletiko Madrid (4:2)

Barselona je povela u 12. minutu preko Rafinje, a onda su kola krenula nizbrdo u 30. minutu kada je rumunski sudija Ištvan Kovač pokazao direktan crveni karton Arauhu. Prednost igrača više gosti su iskoristili preko Dembelea u 40. minutu. Preokret je donio Vitinja evrogolom u 54. minutu, poslije čega je i Ćavi dobio crveni karton zbog protesta. Ubrzo je i jedan od njegovih pomoćnika dobio crveni karton, a Mbape je za to vrijeme pogodio sa penala poslije klizećeg starta Kansela na Dembeleu. Konaačan rezultat postavio je Mbape u 89. minutu.

Uzbudljivo je bilo i u Njemačkoj gdje je Dortmund pobijedio Atletiko sa 4:2. Krenulo je savšeno za "milionere" kada su Brant u 34 i Matsen pet minuta kasnije pogodili za 2:0. Simeone je u pauzi napravio tri izmjene i to mu je donijelo rezultat. Prvo je Humels u 49. minutu postigao autogol, pa je Korea u 64. izjednačio i to je bio rezultat koji je "jorgandžije" vodio dalje.

Nije se Dortmund predao, Filkrug je u 71. minutu pogodio za vođstvo, da bi Sabicer u 74. izveo majstoriju sa oko 14-15 metara, zatresao mrežu i postavio konačan rezultat koji je značio da Borusija prolazi.

Dešavanja sa mečeva pratite na MONDU klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA".

Možda će vas zanimati

23:00

PROŠAO I PSŽ

Prošao je u polufinale i PSŽ i upravo će igrati protiv Dortmunda za mesto u finalu.

22:53

DORTMUND PRVI DO POLUFINALA

Gotovo je u Nemačkoj, Dortmund je prvi prošao u polufinale. Pobedio je sa 4:2 kod kuće i ukupnim rezultatom 5:4 je eliminisao madridski Atletiko.

22:52

89' - MBAPE STAVLJA TAČKU!

Mbape je promašio zicer posle kontre, Barselona je previše ležerno pokušala da izbaci tu loptu, Kilijan je opet došao do lopte i iz druge nije promašio - 4:1 za PSŽ. To je to, samo čudo može da spasi Barsleonu.

22:48

85' - ULAZIMO U ZAVRŠNICU

Mečevi se polako bliže kraju, PSŽ vodi sa 3:1 u Barseloni, a Dortmund ima 4:2 protiv Atletika kod kuće.

22:40

78' - PRILIKA ZA BARSU

Sjajna šansa za Barselonu, afinja se oslobodio dvojice čuvara, šutirao je pored gola.

22:34

75' - SABICEEEEEER!

Dortmund vodi sa 4:2, majstorija Sabicera sa oko 14 metara, sjajan gol. Dortmund trenutno ima 5:4 u ukupnom skoru i mesto u polufinalu...

22:30

71' - DORTMUND OPET VODI!

Fulkrug daje gol glavom, Dortmund opet vodi u Nemačkoj - 3:2! Opet je u ukupnom skoru rezultat nerešen.

22:27

65' - BARSELONA TRAŽILA PENAL, DOBILA CRVENI!

Gundogan je pao u kaznenom prostoru, Barselona je tražila penal, Kovač je pokazao da nema ništa od jedanaestrca, a usledio je novi crveni karton, neko od Ćavijevih pomoćnika je isključen zbog protesta. Uz to je i Gundogan dobio žuti karton jer je protestovao. VAR se ponovo nije uključio niti je bilo VAR provere.

22:24

64' - ATLETIKO IZJEDNAČIO

Korea je posle malo sreće i odbijene lopte pogodio iz druge šanse za 2:2! To je rezultat koji Atletiko vodi u plufinale, pošto je u ukupnom skoru 4:3 za Madriđane.

22:22

60' - MBAPE SA PENALA!

Kanselo je napravio penal, uklizao je u kaznenom prostoru i faulirao Dembelea, Kovač je pokazao na "belu tačku", a Mbape je bio siguran, PSŽ vodi sa 3:1 i trenutno ima rezultat koji vodi u polufinale.

22:19

56' - CRVENI I ZA ĆAVIJA!

Rumunski sudija Kovač isključio je i trenera Barselone Ćavija. U naletu besa šutnuo je reklamu koja je blizu trenerskog prostora i mora da se skloni sa klupe.

22:17

54' - EVROGOL VITINJE!

Kakva majstorija Vitinje, sa oko 20 metara je šutirao snažno i precizno, po zemlji, Ter Štegen je možda i mogao bolje da reaguje, ali je lopta u mreži, PSŽ vodi - 2:1! Sada je u ukupnom skoru 4:4 i kao i u Dortmundu, ako ne bude novih golova, igraće se produžeci.

22:14

52' - PSŽ NAPADA

PSŽ nastavlja sa napadima i traži gol za vođstvo, Mbape je odložio loptu za Ruiza koji je poslao tik pored dalje stative...

22:08

49' - ATLETIKO SE VRATIO!

Humels je poslao loptu u sopstvenu mrežu, Ermoso je posle korner vratio loptu u peterac, Mats je hteo da je smiri i izbaci, umesto toga je poslao iza leđa svog golmana.Sada je tamo 2:1 za Dortmund, odnosno 3:3 u ukupnom rezultatu i ako ne bude novih golova igraće se produžeci.

22:07

46' - KRENULO JE U NEMAČKOJ

Meč u Nemačkoj je nastavljen. Simeone je napravio čak tri izmene, izašli su Molina, Morata i Aspilikueta, ušli su Barios, Korea i Rikelme.

Izvor: Profimedia

21:51

POLUVREME

Poluvremena na oba stadiona:

  • Barselona - PSŽ 1:0
  • Dortmund - Atletiko Madrid 2:0
21:42

41' - DORTMUND DUPLIRAO PREDNOST!

Dortmund je preko Matsena duplirao prednost, vodi sa 2:0 i to je rezultat koji ga u ovom momentu vodi dalje. Atletiko je u velikom zaostatku.

21:41

40' - PSŽ IZJEDNAČIO

PSŽ je izjednačio preko Dembelea, uz dosta sreće lopta je došla do druge stative gde je Osman šutirao iz prve i pogodio pod prečku - 1:1. Zbog svađe i rasprave žuti karton dobili su Mbape i Martinez.

21:37

JAMAL NAPUSTIO TEREN

Lamine Jamal, asistent za prvi gol, napustio je teren. Ćavi je morao da menja zbog crvenog kartona. Ušao je Injigo Martinez.

21:35

34' - VODI I DORTMUND!

Biće drame i u Nemačkoj, Dortmund je poveo od 34. minuta golom Brandta. Sve je počelo od velike greške Moline koji nije hteo da pusti da lopta izađe u aut, da je pustio verovatno domaći tim ne bi imao šansu. Ovako je lopta došla do Brandta koji se upisao u strelce - 1:0!

21:33

30' - CRVENI ZA BARSELONU!

Crveni za Barselonu u 30 minutu! Ištvan Kovač (Rumunija) pokazao je direktan crveni karton Arauhu. Barcola ga je prošao, Arauho ga je povukao, golman Ter Štegen je već izašao ka lopti, ali ništa od toga nije imalo uticaj. Sudija je bio u potpunosti ubeđen da je poslednji igrač odbrane i da golman ne bi stigao loptu. Isključio ga je, VAR se nije aktivirao.

21:21

20' - BEZ GOLOVA U NEMAČKOJ

Šansi ima, golova nema, Brandt je mogao da donese prednost domaćem timu, ali je Oblak sjajno reagovao.

21:14

12' - BARSELONA VODI!

Prvi napad Barselone na meču i gol, Jamal je prošao po strani, ubacoi loptu na peterac, tamo je Rafinja samo "ćušnuo" u gol, domaćin vodi sa 1:0 i ukupno je 4:2 za Barsu.

21:12

10' - JOŠ NEMA GOLOVA

Napadaj PSŽ u Španiji, dok u Nemačkoj i jedni i drugi jure po gol, ali još uvek pogodaka nema.

21:05

4' - PROMAŠENI ZICERI!

Nestvarna dva zicera u Nemačkoj, po jedan na obe strane. Prvo se Sabicer predugo nameštao na oko 7-8 metara od gola i izblokiran je, a onda je Morata izašao sam pred golmana i hteo je da "bocne" loptu i da je prebaci preko Kobela, poslao je pored gola...

21:02

1' - POČELO JE

Mečevi su počeli!

20:30

MEČEVI USKORO POČINJU

Utakmice u Ligi šampiona počeće u 21 čas.

20:15

POSTAVE U NEMAČKOJ

Ovako izgledaju postave u Nemačkoj:

DORTMUND: Kobel - Rajerson, Humels, Šloterbek, Matsen - Sabicer, Džan - Adejemi, Brandt, Sančo - Fulkrug

ATLETIKO: Oblak - Aspilikueta, Ermoso, Himenez, Vicel, Molina - de Pol, Koke, Ljorente - Morata, Grizman

20:13

MBAPE NAPADA BARSELONU

Ovako izgledaju postave u Španiji:

BARSELONA: Ter Štegen - Kunde, Arauho, Kubarsi, Kanselo - de Jong, Gundogan, Pedri - Jamal, Rafinja, Levandovski

PSŽ: Donaruma - Mendeš, Ernandez, Markinjos, Hakimi - Zair-Emeri, Vitinja, Ruiz - Dembele, Barcola, Mbape

20:09

PRVE UTAKMICE

U prvim mečevima Barsa je slavila u Parizu (3:2), dok je u Madridu Atletiko pobedio na svom terenu (2:1). Videćemo hoće li se dogoditi veliki preokreti...

20:06

DOBRO DOŠLI

Dobro došli u MONDO lajv, budite uz nas i pratite dešavanja sa meča.

UKRATKO

  • Barselona - PSŽ 1:4
  • Dortmund - Atletiko Madrid 4:2
  • Čekaju se još dva tima u polufinalu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije