• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd objavio zašto se seli

Autor Dragan Šutvić

Klub sa Stare Karaburme objavio razloge privremenog odlaska iz svog doma.

 Zašto OFK Beograd igra u Zaječaru  Izvor: MONDO/U.Arsić

OFK Beograd se oglasio povodom najave da će se od ljeta preseliti u Zaječar, na novoizgrađeni stadion "Kraljevica". Izvjesni povratnik u Superligu igraće u eliti u novom fudbalskom domu i naglasio je da su razlog za selidbu radovi na Omladinskom stadionu u Beogradu. Pročitajte šta je saopštio klub:

"Zadovoljstvo nam je da konstatujemo da su OFK Beograd i fudbalska romantika ponovo u modi, kao i da naš klub krupnim koracima grabi ka Superligi. Želja svih u klubu je da obezbijedimo superligaški status već od naredne sezone, za šta imamo dobre šanse zahvaljujući činjenici da na startu plej-ofa zauzimamo prvo mjesto na tabeli Prve lige Srbije, sa 62 osvojena boda. Potrudićemo se da šampionat završimo na najbolji mogući način i tako opravdamo visoka očekivanja naše publike i vjernih navijača".

"Dok radimo na ostvarenju tih planova, vršimo rekonstrukciju Omladinskog stadiona na Karaburmi koji je izgrađen 1957. godine, jer želimo da stvorimo sve neophodne uslove kako bismo na našem stadionu bili domaćini utakmicama u najvišem stepenu srpskog fudbala, prvi put poslije 2016. godine. Da bi se stadion doveo u stanje u kom će moći da ugosti ekipe iz Superlige potrebno je da se izvrše temeljni radovi na unapređenju infrastrukture, instalacija, svlačionica, dijela tribina, prostora za medije, medicinskog bloka, i drugih prostorija. Dok se ti radovi ne završe, naš klub će privremeno igrati utakmice van Karaburme".

"Cilj nam je da se što prije vratimo na Omladinski stadion i da sezonu nastavimo igrajući na objektu u potpuno novom ruhu, po standardima koji se očekuju od kluba kao što je OFK Beograd", poruka je lidera Prve lige Srbije.

Pogledajte kako izgleda stadion u Zaječaru, koji je svečano otvoren prošle godine, u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednika UEFA Aleksandra Čeferina, predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića...



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC