• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pobijedio OFK Beograd

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Meč lidera Superlige Partizana i lidera Prve lige Srbije OFK Beograda završen pobjedom crno-belih.

 Partizan pobijedio OFK Beograd u prijateljskom mecu Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana iskoristili su reprezentativnu pauzu da se pripreme za nastavak sezone. Četa Igora Duljaja odigrala je prijateljski meč na terenu svog trening centra protiv OFK Beograda i zabilježila je pobjedu - 2:1! Aktuelni lideri Superlige i Prve lige Srbije igrali su meč bez prisustva navijača, a obilježili su ga Nemanja Nikolić i Samed Baždar sa jedne, odnosno Marko Stanković na drugoj strani.

Meč u sportskom centru Teleoptik poslužio je Igoru Duljaju da razigra fudbalere koji su u dosadašnjem dijelu sezone imali manju minutažu u prvom timu, pa ostaje da se vidi da li je neko od njih uspio da se nametne. Takođe, mladi trener crno-bijelih imo je priliku da na djelu vidi Natana de Medinu, posljednje ljetnje pojačanje kluba, štopera koji je stigao iz drugoligaškog društva u Njemačkoj.

Partizan i OFK Beograd su igrali dva puta po 35 minuta, a defanzivac je na terenu proveo svaki minut. Štoperski tandem čini je sa Sinišom Saničaninom, koji takođe nije u prvom planu Igora Duljaja jer su Mihajlo Ilić i Svetozar Marković na domaćoj sceni djelovali veoma sigurno ove jeseni.

Što se tiče same utakmice, Nikolić je već u 12. minutu fantastičnim udarcem donio prednost Partizanu, a Baždar je u 52. minutu pogodio za dupliranje vođstva. U nastavku meča, tačnije 64. minutu, Stanković je pogodio za jedini gol "Romantičara" sa Karaburme.

Obojica trenera iskoristila su veliki broj igrača na ovom meču. Za Partizan su igrali Stevanović, Filipović, De Medina, Saničanin, Šehović, Jevremović, Šćekić, Petković, Pavlović, Pantić i Nikolić, a zatim i Živković, Stjepanović, Trifunović i Baždar. Dres OFK Beograda nosili su Simonović, N. Stanković, Daničić, Džejkob, Plavšić, Minić, Bajić, Halabrin, M. Stnković, Ademi, Kasalica, Jevtić, Mimović, Nikolić, Đermanović i Ilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC