• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva meča u Arabiji, pa treninzi Partizana - novo lice u crno-bijelom!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni golman Miloš Krunić koji je tri godine branio u Superligi sada je novo lice na treninzima Partizana.

 golman miloš krunić trenira sa partizanom Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana pod komandom Igora Duljaja pripremaju se za nastavak sezone nakon reprezentativne pauze, a na treninzima aktuelnog lidera Superlige je i jedno novo lice. Iskusni golman Miloš Krunić (26), doskorašnji čuvar mreže Voždovca, trenira sa crno-bijelima nakon povratka iz Saudijske Arabije, u kojoj je kratko bio pod ugovorom.

Nekadašnji fudbaler Zemuna, Bežanije, Rakovice i Srema iz Jakova na kraju prethodne sezone napustio je srpski fudbal i kao slobodan igrač potpisao za drugoligaša Hadžer u Saudijskoj Arabiji. Dobre partije tokom tri sezone na krovu tržnog centra privukle su inostrano interesovanje ka Kruniću, ali njegova avantura nije dugo trajala - nakon samo dva mjeseca, dva meča na kojima je branio i šest primljenih golova klub i srpski golman raskinuli su saradnju, nakon čega se on vratio u Beograd.

Sada je Miloš Krunić na mjestu gdje je prije više od tri godine briljirao - tada je kao golman Zemuna branio na prijateljskoj utakmici koja je Partizanu pomogla da održi formu i sjajnim intervencijama skrenuo je pažnju na sebe. Očigledno je utisak bio toliko jak da su Kruniću i danas otvorena vrata stadiona u Humskoj, ali i Partizanovog trening centra gde radi zajedno sa ostalim igračima na koje Duljaj računa. Pogledajte snimak:

Na početku snimka koji je Partizan podijelio na društvenim mrežama vidi se da je dio ekipe na treningu i Miloš Krunić. Pored njega, Igor Duljaj i stručni štab crno-bijelih računaju na još trojicu golmana - Aleksandar Jovanović je zauzeo mjesto među stativama čim je stigao u klub, Nemanja Stevanović je već godinama u klubu, a seniorskoj ekipi priključen je i mladi Vanja Radulaški. Takođe, Partizan ima ugovor sa crnogorskim čuvarom mreže Krstom Ljubanovićem koji brani za Teleoptik.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC