• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi skandal u srpskom fudbalu - OFK BEOGRAD VEĆ ŠAMPION? Prvenstvo nije završeno, ali jedan tim NEĆE da igra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavni OFK Beograd se vraća u Prvu ligu Srbije, jer njihov protivnik ne dolazi na meč!

 OFK Beograd vraća se u Prvu ligu Srbije Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Srpska liga Beograd jedna je od najzanimljivijih u srpskom fudbalu ove sezone, a posljednje kolo šampionata obilježiće veliki skandal. Po najavama pojedinih beogradskih medija, ekipa BSK iz Borče neće otputovati na Karaburmu gdje treba da odigra meč sa OFK Beogradom, što znači da slavni klub bez borbe stiže do tri boda i šampionske titule u trećem rangu.

Ukoliko ekipa iz Borče ne odigra današnji meč, OFK će sa tri osvojena boda obezbijediti plasman u Prvu ligu Srbije, a meč drugoplasiranog Zemuna sa prežaljenim Borcem iz Lazarevca neće imati nikakav takmičarski značaj. Tim iz Gornje varoši mogao je do posljednjeg kola da se nada remiju ili porazu OFK Beograda na Karaburmi, ali izostanak BSK-a sa tog meča otklanja dilemu koji će tim - od dva koji su trenutno bodovno poravnati - prvi protrčati kroz cilj.

Navodno, BSK iz Borče je odbio da igra meč posljednjeg kola nezadovoljan kaznama koje je Fudbalski savez Beograda nedavno podijelio. U Borči smatraju da je trebalo kazniti Radnički iz Obrenovca i Studentski grad, timove koji su im konkurenti za opstanak u trećeligaškom društvu. Ovako su BSK-u ostale samo teoretske šanse za opstanak - morali bi da pobijede na Karaburmi i da sačekaju kiks jednog od dva rivala. 

Ako se ne pojave na Omladinskom stadionu, odnosno odluče da ne prelaze Pančevački most i posjete desnu obalu Dunava, BSK iz Borče će sasvim sigurno ispasti iz lige. To znači da će se nekadašnji superligaš naredne sezone takmičiti u Prvoj Beogradskoj ligi, četvrtom rangu takmičenja.

Pogledajte tabelu Srpske lige Beograd:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC