• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se u Srbiju kao zvijezda, završio u policijskoj stanici: Svi skandali Adema Ljajića

Adem Ljajić napravio je skandal u jednom beogradskom hotelu, a nije mu prvi put da prvi haos van terena...

 Svi skandali Adema Ljajića Izvor: Sesimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Adem Ljajić rođen je u Novom Pazaru 29. septembra 1991. godine, počeo je u juniorima Jošanice, pa ga je Partizan primijetio i doveo. Prošao je školu, dvije sezone proveo u seniorskom timu i odatle je otišao u Fiorentinu, pa potom je bio u Romi, Interu i Torinu. Iz Italije je otišao u Tursku i tamo nosio dresove Bešiktaša i Karagmurka. Poslije svega toga prošle godine se kao velika zvijezda vratio u rodni grad i potpisao za Novi Pazar.

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, odigrao je 47 mečeva za seniorski tim "orlova", posljednji 2020. godine. Njegov potencijal i talenat nikada se nije dovodio u pitanje, ali to nije uspijevao da potvrdi na terenu. Često se više pričalo o stvarima koje radi van travnate površine, pa je tako ponovo bio u centru skandala.

U jednom beogradskom hotelu napravio je haos. Napao je recepcionara, prijetio mu i vikao, pa je onda nastavio sa tim i kada je došla policija, pretio je da će ih pobiti. U policijskoj stanici utvrđeno je da je imao 2,2 promila alkohola u krvi i zadržan je na trežnjenju 48 sati.

TRENER GA TUKAO

Trener Fiorentine Delio Rosi tukao Adema Ljajića
Izvor: YouTube/KaBaTo93

Jedan od nestašnih momaka srpskog fudbala imao je nekoliko većih incidenata u svojoj karijeri. Jedno od tih dogodilo se 2012. godine kada je igrao u Fiorentini. Tada ga je fizički napao trener Delio Rosi.

Bilo je to na meču protiv Novare kada je u 32. minutu Rosi zamijenio Ljajića, on je sjeo na klupu i sarkastično mu aplaudirao dok je "viola" gubila sa 2:0. Tada je iskusni stručnjak krenuo ka srpskom igraču i počeo da ga udara na klupi. Odmah poslije meča mu je uprava kluba uručila otkaz i usleijdila je tromjesečna suspenzija iz italijanskog fudbala.

"Rosija bi trebalo da bude sramota zbog svojih djela, kao i zbog laganja medija", rekao je Valon Behrami koji je tada bio Ademov saigrač, a aludirao je na izjave Rosija da mu je Ljajić "psominjao porodicu".

SVAĐE SA SINIŠOM

Izvor: MN PRESS

Siniša Mihajlović i Adem Ljajić imali su nesuglasice dok je legendarni Miha vodio reprezentaciju Srbije, zbog pjevanja himne. Nisu samo tu imali probleme, već i dok su sarađivali u Torinu. Tamo je bio izbačen iz prvog tima.

"Nijedan pojedinac nije iznad tima, to kod mene ne može. Nije mi se svidjelo kako se ponašao, pa sam ga poslao na tribine. Vidjećemo da li će se opametiti", rekao je tada Mihajlović.

Njih dvojica su se prvo sukobili i dok su radili u Fiorentini zbog "igrica i čokoladica", tako da problemi u Torinu nisu bili pretjerano iznenađujući...

BEŠIKTAŠ GA OTJERAO

Bio je Adem u Bešiktašu tri sezone, pa je onda prešao u Karagmuruk. U tom periodu turski velikan pokušao je da ga otjera na svaki način. Tadašnji trener Sergej Jalčin bio je vidno nezadovoljan njegovim zalaganjem i ponašanjem.

"Dođe na trening i ode poslije desetak minuta pod izgovorom da je povrijeđen. To remeti disciplinu i hemiju u timu. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što je prije moguće", rekao je tada Jalčin, ali se to nije dogodilo tada, nego tek dvije godine kasnije. Adem nije želio da se odrekne velike plate koju je imao...

Od prošle godine je u Novom Pazaru i na nekim mečevima je pokazao da je "magija" još uvijek tu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC