• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćerka Zvezdine legende polugola u spotu! Bila operska pjevačica, a sada lanci, šiljci i konopci! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Atraktivna Ana, ćerka nekadašnjeg fudbalera Dejana Petkovića, privlači pažnju u dalekom Brazilu.

 Ćerka Dejana Petkovića polugola u spotu Izvor: MN Press/Youtube/Ana Petkovic Oficial/printscreen

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan "Rambo" Petković napravio je impresivnu karijeru u Brazilu i postao jedan od rijetkih Evropljana kojima je to pošlo za rukom, nogom i glavom. Porodica Petković ostala je da živi u Južnoj Americi, a šansu da postane poznata u toj zemlji ima i Rambova ćerka Ana čije su vokalne sposobnosti već privukle mnogo pažnje.

Ana Petković prethodnih godina bavila se operskim pjevanjem, ali je riješila da u potpunosti promijeni imidž, žanr i scenski nastup, pa je publici ponudila nešto potpuno novo.

Atraktivna pjevačica snimila je kontroverzan spot za svoju novu pjesmu - u nekoliko kadrova pojavljuje se polugola, jedan od manekena u spotu njen je rob, jasno se vide lanci, koža i šiljci, a i plesači koji su sa Anom na sceni imaju minimalno odjeće na sebi.

Pogledajte kako izgleda novi spot za Aninu pjesmu, na čijem početku ona govori na srpskom:

Spot za novu pesmu srpsko-brazilske pevačice.
Izvor: Youtube/Ana Petkovic Oficial

Javnost u Brazilu bila je šokirana ovako smjelim nastupom mlade pjevačice, ali ih je ona ubrzo smirila! "Ne stidim se, ali sve je u granicama", rekla je Ana Petković i zatim otkrila kako je "Rambo" reagovao: "On je moja najveća podrška." I djeluje da je stvarno tako, pošto je Ana Petković na svom Instagramu nedavno objavila snimak na kojem se vidi da i legendarni fudbaler uvježbava koreografiju za njenu pjesmu.

Pogledajte kako se Petković snašao kada je pratio plesne korake svoje ćerke i jedne od djevojaka koja je prati na nastupima:

Podsjećamo, Dejan Petković ponikao je u Radničkom iz Niša, zatim nosio dres Crvene zvezde, pa Real Madrida, Sevilje, Rasinga, Vitorije, Venecije, Flamenga, Vasko de Game, Šangaja, ponovo Vaska, Al-Itihada, Fluminensea, Gojasa, Santosa, Atletiko Mineira i Fluminensea u kojem je 2011. godine završio karijeru.

Iako je u Brazilu godinama igrao na izuzetno visokom nivou, donosio pobjede i titule ekipama za koje je nastupao, "Rambo" Petković bio je predaleko od očiju selektora. Za reprezentaciju Jugoslavije tokom devedesetih je odigrao samo devet mečeva i na njima postigao dva gola.

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC