• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Navijam za Zvezdu, sad će porodica da me mrzi!"

Autor Dragan Šutvić

Talentovani fudbaler otkrio da ne prati porodicu kada je izbor voljenog kluba u pitanju.

 Aleksandar Pavlović navija za Crvenu zvezdu Izvor: RONALD WITTEK/EPA

Fudbalska reprezentacija Njemačke priprema se za Evropsko prvenstvo čiji je domaćin, a dio nacionalnog tima po svemu sudeći biće i Aleksandar Pavlović, momak srpskog porijekla. Iako je imao ponudu da igra za Srbiju, vezni fudbaler odrabrao je da predstavlja Njemačku, pa bi pred domaćim navijačima mogao da bude jedan od najvećih aduta tima koji želi da stigne do samog kraja.

Malo manje od dvije nedjelje pred početak Evropskog prvenstva u Njemačkoj Aleksandar Pavlović dao je zanimljiv intervju njemačkim medijima. Govorio je tom prilikom o svojim vezama sa Srbijom, ali i svom omiljenom timu - iako svi u porodici navijaju za Partizan, njegovo srce je crveno-bijelo i bodri Zvezdu!

"Moja cijela porodica navija za Partizan, samo sam ja miks. Volim Crvenu zvezdu zbog stadiona. Kada sam u Srbiji, ponekad odem na stadion, veoma je lijep. Teška odluka. Hajde da kažem - Crvena zvezda. Sad će cijela porodica da me mrzi, ali šta da radim", rekao je uz osmijehe Aleksandar Pavlović, prvotimac Bajerna.

Mladi fudbaler ima jake veze sa Srbijom, iako je ove godine odlučio da u seniorskoj konkurenciji brani boje Njemačke. Zemlja u kojoj je rođen i u kojoj gradi igračku karijeru izborila se za Pavlovića, ali njemu je prijalo što se i FSS interesovao dok je bio mladi reprezentativac i dok je imao izbor za koga želi da nastupa!

"Moji baka i deka žive na selu u blizini Beograda. Trudim se da ih posjećujem jednom godišnje. Tamo se uvijek odmaram, igram se sa kucama i macama. Lijepo je. A, hrana je najbolja", rekao je Pavlović i dodao: "Lijep je osjećaj što se Fudbalski savez Srbije toliko trudio oko mene. Odluka koju sam donio nije bila laka, jer imam osjećanja i prema zemlji porijekla. Naravno, navijam i za Srbiju."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC