• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njemačka opet bruji o srpskom čudu od djeteta: Neću da razbijam tim, ali tendencija je da ga imam u sastavu

Aleksandar Pavlović je bio jedna od glavnih tema na konferenciji pred revanš meč četvrfinala Lige šampiona između Bajerna i Arsenala.

 Aleksandar Pavlović glavna tema u Njemačkoj Izvor: Profimedia/IMAGO

U srijedu će Bajern odigrati revanš meč sa Arsenalom u Ligi šampiona, a poslije bolesti i odsustva na teren se pred taj meč vratio Aleksandar Pavlović. Srbin za koga se i dalje nadamo da će zaigrati za nacionalni tim naše zemlje još nije debitovao za Njemačku, a u duelu sa Kelnom je počeo duel i igrao do 79. minuta kada ga je zamijenio Leon Gorecka.

U Londonu su startovali Gorecka i Lajner i iznijeli su cijeli meč, a novinare je na konferenciji za medije pred revanš sa Arsenalom zanimalo da li mladi Srbin može da se očekuje u startnoj postavi i u srijedu uveče na "Alijanc Areni".

"Tendencija je da ga imamo u sastavu. Ako se ništa ne desi ne vidim razlog da razbijam dvojac koji je igrao u prvom meču, ali je dobro da imamo Aleksa. Utakmica bi mogla da traje i 120 minuta", počeo je Tomas Tuhel, pa nastavio:"On nije imao nikakav ritam od meča sa Darmštadom i to se vidjelo. Naginjem ka tome da ga uvrstim u tim, ali nema razloga da mijenjamo defanzivne vezista iz prvog meča."

Pred drugi meč četvrfinala Lige šampiona Arsenal je kiksnuo i poražen je na svom terenu od Aston Vile 2:0, dok je Bajern savladao Keln 2:0. 

"Mislim da Bukajo Saka i Martin Edegor uvijek napadaju sa desne strane, bar tako počinju napade. Probaće tu da naprave prednost i da onda mijenjaju stranu. Nismo naučili ništa novo o njima sa meča u nedjelju. Veoma je sve fleksibilno i tranzicija je fluidna. Većinu vremena se mnogo toga dešava, oni nisu tim koji se drži jedne formacije. Mnogo je slobode u igri, igraju atraktivno i na najvišem nivou. Bili smo dobri u prvom meču, ali to je samo poluvrijeme", završio je Tuhel. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC