• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Aleksandar Pavlović "izradio" Nijemce? Prihvatio poziv, otkazao, a onda ga lajk Srbiji otkrio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Pavlović i dalje može da igra za reprezentaciju Srbije jer nije debitovao za Njemačku.

 srbija i dalje u trci za aleksandra pavlovica lajk ga otkrio Izvor: Markus Fischer / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović pojavio se niotkuda ove sezone u dresu Bajerna i za kratko vrijeme ubijedio je sve da je igrač za velika djela. Prvo mu je Tomas Tuhel dao veliku minutažu, a onda su za njim "poludjeli" Dragan Stojković Piksi i Julijan Nagelsman koji su ga vidjeli u reprezentacijama Srbije i Njemačke.

Pavlović je rođen u Njemačkoj, do sada nije igrao za mlađe kategorije nijedne reprezentacije, a nakon poziva dvije selekcije činilo se da je donio konačnu odluku. Objavio je da u njemu "kucaju srpsko i njemačko srce", ali je ipak izabrao Njemačku na čijem se spisku našao pred mečeve ovog marta, međutim izgleda da Srbija još nije skroz izgubila bitku za njega. To se moglo vidjeti i po izjavi selektora Piksija, ali i posljednjem potezu Pavlovića.

O čemu se radi? Navijači su primijetili da je Pavlović nastavio da "lajkuje" objave koje imaju veze sa reprezentacijom Srbije, pa je tako stavio "palac gore" kada je vidio objavu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uoči prijateljskog meča sa Rusijom (četvrtak, 18 časova) u Moskvi.


Može biti i da mu se samo "omaklo", ali je prethodno Pavlović boravio i u Beogradu, dobro znamo da ima jake veze sa Srbijom, tako da i dalje stigne da se predomisli i odluči se za reprezentaciju Srbije. Prema njegovim riječima, planirao je da odluku odloži sve poslije Evropskog prvenstva u Njemačkoj, međutim poziv Julijana Nagelsmana to je ubrzao. Ipak, kako ga selektor Njemačke nije vidio na okupljanju - postavlja se pitanje da li će biti na skraćenom spisku za EURO2024.

Pavlović (19) je dobio virus u posljednji čas i zato je navodno otkazao Nagelsmanu koji je oduševljen sa njegovih 15 utakmica u seniorskom fudbalu ove sezone. Na njima je u dresu Bajerna zabilježio po dva gola i asistencije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC