• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Pavlović "okrenuo" naopako Njemačku! Pojavio se niotkuda, sad se sve mijenja zbog njega

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Pavlović uticao na promjene u reprezentaciji Njemačke, pa Bajerna.

 bajern prodaje kimiha jer je aleksandar pavlovic bolji Izvor: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović pojavio se niotkuda ove sezone u dresu Bajerna i za samo nekoliko nedjelja promijenio sve planove svog trenera Tomasa Tuhela, čitavog rukovodstva kluba, ali i selektora Julijana Nagelsmana. Zato je Nagelsman insistirao da odmah pozove Pavlovića u reprezentaciju Njemačke, iako ga je mnogo prije njega zvala i Srbija, dok su u Bajernu napravili novi plan za ljetnji prelazni rok jer su nenadano "završili pojačanje".

Prema informacijama njemačkog Skaj Sportsa, Bajern se pomirio sa činjenicom da Džošua Kimih nije zadovoljan i da želi na ljeto da ode iz kluba, a to će biti daleko bezbolnije zbog toga što već imaju Aleksandra Pavlovića kao novog centralnog veznog. Zato je već donijeta odluka u Bajernu da se "oslone na Pavlovića u budućnosti".

Takođe, Bajern planira da zadrži i Konrada Lajmera, dok mnogi cijene i Leona Gorecku, iako ove sezone ne igra u skladu sa ranijim svojim izdanjima. Plan je da se uz novog trenera (spekuliše se sa pet imena) dovede i jedan zadnji vezni, uz lijevog beka koji bi zamijenio Alfonsa Dejvisa. Kanađanin je navodno na korak od odlaska u Real Madrid, a njegova zamjena trebalo bi da bude Teo Ernandez iz Milana, čiji brat Luka je već igrao u Bajernu.

Zbog svega toga, Kimih je "prvi kandidat" za prodaju ovog ljeta, kako zbog nezadovoljstva jer često igra kao desni bek, tako i zbog loših odnosa u svlačionici. Da se nije pojavio Pavlović, čini se da bi Bajern sve učinio da udovolji jednom od svojih kapitena, a koji će karijeru nastaviti u Sitiju, Barseloni, Liverpulu, Real Madridu ili Arsenalu.

Podsjetimo, Pavlović (19) je ove sezone odigrao 15 mečeva za Bajern i na njima je zabilježio po dva gola i asistencije, a ipak neće još debitovati za Njemačku jer je otkazao poziv Nagelsmanu zbog virusa. Možda je to znak za Srbiju...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC