• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje EURO2024 - MONDO na licu mjesta: Pratite sa nama sve o "orlovima" u Njemačkoj!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ostanite uz MONDO jer ćemo u narednih mjesec dana pratiti sva dešavanja sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Bićemo na licu mjesta uz "orlove". Od reportera MONDA sa EURO 2024 Milutina Vujičića.

 mondo na evropskom prvenstvu u njemackoj uz srbiju Izvor: MN PRESS

Evropsko prvenstvo u Njemačkoj samo što nije počelo! Dok odbrojavate do 14. juna i "otvaranja" turnira utakmicom Njemačke i Škotske na "Alijanc areni", MONDO je već na licu mjesta i naš reporter će vam iz Bavarske prenositi sve potrebne informacije.

Stižemo i nekoliko sati prije reprezentacije Srbije u Njemačku ("orlovi" lete danas u 17 časova iz Beograda), pa ćete na našem portalu moći da čitate izvještaje, reportaže, izjave prije i poslije utakmica, pratite uživo konferencije za medije, slušate priče iz kampa fudbalera, ali i o navijačima, kao i samim gradovima domaćinima i velikom turniru koji je cela Evropa čekalo s nestrpljenjem. I nek smo mi konačno u toj srećnijoj polovini...

Srpska reprezentacija će inače biti smještena u Augzburgu, gradu veličine Novog Sada koji je na 80 kilometara od Minhena, odakle će tim praviti plan za prolazak grupe "D". I dobra stvar je da smo odlično pozicionirani da putovanja ne umore nikoga.

Prvi meč Srbija igra u Gelzenkirhenu protiv Engleske 16. juna i to će biti najdalja "selidba" u prvoj fazi, od 700 km, dok su utakmice sa Slovenijom (20. jun) i Danskom (25. jun) na obližnjoj "Alijanc areni", stadionu na kome se igra i polufinale Evropskog prvenstva. Neka to bude neki dobar znak za nas, dosta je bilo onih loših...

(MONDO, Milutin Vujičić)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC