• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam vidovit kao čelnici Zvezde!" Partizan počeo pripreme, Vazura odmah pecnuo crveno-bijele!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura prokomentarisao aktivnosti u prelaznom roku.

 milos vazura nisam vidovit kao celnici crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu, Aleksandar Stanojević ponovo je izvršio prozivku u Zemunelu, a direktor kluba Miloš Vazura prokomentarisao je aktivnosti u prelaznom roku. Jedan od čelnih ljudi Partizana istakao je da će povratak Stanojevića na klubu biti veliko pojačanje, ali da crno-bijeli imaju nameru da angažuju barem još četvoricu fudbalera kako bi bili konkurentni.

Takođe, Miloš Vazura iskoristio je priliku da "pecne" Crvenu zvezdu, kada je riječ o prodajama fudbalera u inostranstvo. Prethodnih godina često smo iz Ljutice Bogdana slušali detaljan plan o tome koliko klub želi da zaradi od transfera, a Vazura je napomenuo da za razliku od čelnika crveno-bijelih "on nije vidovit". Vidjećemo da li će neko iz Zvezde reagovati na tu opasku...

"Prelazni rok je živa stvar. Razgovarali smo sa Saldanjom i dogovorili da bude fokusiran na tim do kraja kvalifikacija. Imamo interesovanje za njega, ali i za druge igrače. Ipak, prelazni rok nije praktično ni počeo i ima vremena. Očekujem da će se oko odlazaka i dolazaka znati više za oko 15 dana. Ne znam koliko ćemo zaraditi od prodaja, nisam vidovit kao kolega iz Zvezde koji najavljuje koliko će profitirati. Kada prodamo igrača objelodanićemo. Svakako, biće prodaja i to bolje nego što smo planirali", rekao je generalni direktor crno-bijelih Miloš Vazura.

Crno-bijeli vredno rade na dolasku novih fudbalera, što je potvrdio i Vazura. "Kada su igrači u pitanju, prošle sezone smo angažovali 15-16 fudbalera i okosnica će biti zadržana, međutim sigurno će doći još četiri ili pet fudbalera. Đorđe Jovanović je već tu, a očekujemo bar još četiri igrača. Trener želi da ima formiran tim što prije, ali klubovi u ovom periodu godine odugovlače i traže više novca. Imamo igrače sa kojima pregovaramo već duže vrijeme i očekujem da neki transferi budu realizovani već u narednim danima", rekao je čelnik Partizana.

Po njegovim riječima, Partizan je prethodne sezone doživio nešto nedopustivo - od borbe za titulu došao je do ogromnog bodovnog zaostatka za Crvenom zvezdom, koja je na kraju osvojila i sedmu uzastopnu šampionsku titulu.

"Prije svega, zahvaljujem se Duljaju i Nađu. Imali smo dvije teške godine iza sebe. Nažalost, prošle sezone smo od situacije da se borimo za titulu, došli do potpuno drugih okolnosti izgubivši mnogo bodova. To ne smije da se dešava Partizanu, zato smo doveli trenera koji je za mene najbolji u Srbiji i ugovorom na tri godine obezbijedili stabilnost", rekao je Vazura i dodao: "Stanojević je najveće pojačanje iz moje perspektive, ali ćemo dovoditi i igrače. Bilo je istovremeno i mnogo teško i mnogo lako dovesti Stanojevica. Veliki je partizanovac i sa te strane je bilo lako, ali je situacija oko kluba je komplikovana. Ipak, presudilo je što je veliki navijač Partizana."

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC