• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 EURO 2024 Srbija Slovenija uživo prenos livestream
 EURO 2024 Srbija Slovenija uživo prenos livestream

Luka Jović sačuvao Srbiju na Evropskom prvenstvu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Luka Jović je pogodio za 1:1 u 96. minutu meča protiv Slovenije!

 EURO 2024 Srbija Slovenija uživo prenos livestream Izvor: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia
17:21

Tadić nakon meča!

"Definitivno pomešanja osećanja, želeli smo tri boda. Mislim da smo bojažljivo ušli u utakmicu, pogrešili smo neke lopte, oni su imali više inicijativu. Imali su i šanse. Da smo postigli gol iz šansi početkom drugog dela, bilo bi drugačije. Nije nam se dalo. Njihov gol je dosta značio za meč. Osvojili smo bod, i dalje smo u igri. to je najbitnije. Ekipa se nije predala, pokazala je karakter. Svaka utakmica donosi dobre i loše stvari. Treba da analiziramo, da ispravimo nedostatke i da poboljšamo stvari koje smo radili dobro. Slovenija je dobra ekipa, malo smo im prepustili loptu. Moramo da izvučemo pouke, u igri smo. Neće biti lako protiv Danske. Sve je jasno, treba nam pobeda, pa da se namesti rezultat Engleska - Slovenija. Učinićemo sve da dođemo do tri boda", rekao je kapiten Tadić.

17:05

Gol Srbije!

Pogledajte kako je Luka Jović doneo bod Srbiji protiv Slovenije i ostavio nas u igri na Evropskom prvenstvu.

17:00

Srbin utrčao na teren!

tokom meča Srbije i Slovenije imali smo i kratak prekid, pošto je jedan srpski navijač utrčao u teren.

16:57

Gol Slovenije!

Ovako je kapitulirala odbrana reprezentacije Srbije protiv Slovenije!

16:55

Kraj - 1:1!

Završen je meč Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu. Sada je vreme da se bavimo matematikom, mada je jasno da nas pobeda nad Dancima vodi u drugi krug takmičenja.

16:53

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Luka Jović je strelac, nakon kornera sa desne strane!

16:50

90+2. minut - Jović!

Pokušao je reprezentativac Srbije da uhvati makazice i na taj način ugrozi Jana Oblaka, ali nema promene rezultata...

16:48

Još pet minuta!

Glavni arbitar Ištvan Kovač odredio je nadoknadu za meč Srbije i Slovenije.

16:42

85. minut - Birmančević!

Probao je krilni fudbaler da prevari Oblaka i bio je veoma blizu da mu pođe za nogom. Na kraju će Srbija imati još jedan korner jer je kapiten Slovenije izbacio loptu preko prečke.

16:40

83. minut - Samardžić!

Vukao je loptu rezervista Srbije po ivici kaznenog prostora, padali su Slovenci jedan po jedan, ali je šut završio pored gola.

16:39

82. minut - Izmene!

Poslednje dve promene u timu Srbije - umesto Tadića i Živkovića na terenu su Lazar Samardžić i Veljko Birmančević.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić
16:38

81. minut - Oblak!

Krenuo je golman Slovenije, "pregazio" štopera Bijola, a na kraju i uspeo da uhvati loptu koja mu je u jednom trenutku ispala.

16:33

75. minut - Sergej!

Bio je Milinković-Savić najviši u skoku, ali nije uspeo da pogodi okvir gola Slovenije.

U međuvremenu Slovenci prave dve promene, na terenu su Verbič i Vipotnik, dok su iz igre izašli Šeško i Stojanović.

16:30

72. minut - Mitrović!

Imao je sjajnu priliku Aleksandar Mitrović, uputio je udarac ka Janu Oblaku, a lopta je na putu do gola zakažila i strelca jedinog pogotka Karničnika. Slovencima je pomogla prečka, a zatim je Bijol otklonio opasnost pred golom.

16:26

69. minut - GOL, Karničnik!

Brza akcija Slovenije, nakon izgubljene lopte Mijata Gaćinovića i Slovenija vodi protiv Srbije. Desni bek Karničnik započeo je akciju, prebacio je na levu stranu i zatim se sa desnog boka ubacio u kazneni prostor. Sačekao je centaršut na drugoj stativi i matirao Predraga Rajkovića sa oko pet metara udaljenosti.

16:22

65. minut - Mitrović!

Konfuzan napad Srbije rezultirao je prilikom za Aleksandra Mitrovića, ali... Lopta je nakon njegovog udarca otišla visoko preko gola.

16:21

63. minut - Izmene!

Selektor Dragan Stojković pravi dvostruku izmenu. Na terenu su Sergej Milinković-Savić i Luka Jović, a meč je završen za Sašu Lukića i Dušana Vlahovića.

Kod Slovenaca umesto krilnog fudbalera Mlakara ulazi vezni fudbaler Stanković.

16:20

Najbolje šanse na meču!

Pogledajte najbolje prilike koje su propustili timovi!

Srbija:

Dušan Vlahović šansa Srbija Slovenija
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Slovenija:

Srbija, Slovenija stativa Elšnik
Izvor: YouTube/TV Arena sport
16:16

58. minut - Rajković!

Još jednom je probao Šeško, ovog puta sa dvadesetak metara udaljenosti, ali Predrag Rajković je i danas najbolji pojedinac u timu Srbije.

16:12

54. minut - Žuti karton!

Još jedan reprezentativac Srbije je opomenut. Ovog puta je žuti karton dobio Saša Lukić, zbog prekršaja gotovo na sredini terena.

16:08

50. minut - Mitrović!

Tadić je centrirao na Mitrovića, a nakon udarca napadača Srbije lopta je zakačila i defanzivca Slovenije. Biće novi korner.

Izvor: MN PRESS
16:07

49. minut - Bijol!

Centimetri su delili Srbiju od prednosti. Štoper Slovenije Bijol zahvatio je loptu u petercu svog tima, ali je to uradio veoma loše, pa je bio blizu da savlada Jana Oblaka. Samo korner iz kojeg Srbija nije mogla da zapreti.

16:05

47. minut - Mitrović!

Odlično su kombinovali Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić, ali napadač Srbije nije uspeo da savlada Jana Oblaka iz izgledne pozicije. Ostaje 0:0, ali deluje da bi Srbija mogla da bude opasnija.

16:03

46. minut - Izmena!

U nastavku meča za Srbiju će igrati Mijat Gaćinović. On menja Filipa Mladenovića i igraće uz levu aut-liniju. Nadamo se da nije u pitanju neka povreda krilnog fudbalera koji je na prvom meču zamenio povređenog Filipa Kostića.

15:55

A himna...

Poslušajte kako je ceo stadion pevao "Bože pravde" pred meč Srbije i slovenije.

15:50

Napadači Srbije...

"Teško je bilo Mitroviću i Vlahoviću. Njihovi čuvari su se jako približili i borili se za svaku loptu", rekao je na poluvremenu utakmice nekadašnji defanzivac Arsenala i reprezentacije engleske Li Dikson.

15:48

Ajde, Srbija!

15:46

POLUVREME - 0:0!

Dinamično i uzbudljivo bilo je tokom prvog dela meča u Minhenu! Slovenija je bila konkretnija i propustila je više šansi, ali i Srbija je imala svoje prilike da postigne pogodak za prednost. Čeka nas još 45 minuta fudbala tokom kojih će Piksijevi izabranici ići na pobedu.

15:43

43. minut - Lukić!

Odličnu akciju pokrenula je Srbija, brzo je išla akcija po levoj strani terena, a nakon Mladenovićevog centaršuta Lukić je oprobao udarac sa ivice kaznenog prostora. Izblokiran je.

15:42

42. minut - Faul!

Bila je ovo najbolja prilika za Srbiju u dosadašnjem toku meča. Mitrović se izborio za loptu na drugoj stativi, ali nije uspeo da savlada Oblaka jer je jedva izdržao duel, a zatim su Slovenci otklonili opasnost. Rumunski sudija Ištvan Kovač pokazao je i faul nekog od srpskih fudbalera.

15:40

39. minut - Vlahović!

Dobru pirliku je Srbija imala iz slobodnog udarca, ali napadač iz dva pokušaja nije uspeo da probije živi zid. Nismo videli Vlahovićevu majstoriju poput onih koje je umeo da prikaže u dresu Juventusa.

15:37

38. minut - Stativa!

Raspalio je Elšnik i pogodio okvir gola, imao priliku za gol i Šeško, a Srbija ni sama ne zna kako je ovo preživela!

15:31

32. minut - Ništa...

Izborila se srbija za prvi korner na meču, Tadić je ubacio loptu pred gol, ali je ona prošla kroz peterac. Na kraju samo gol-aut za Sloveniju.

15:27

27. minut - Vlahović!

Prva šansa za Srbiju. Centaršut sa leve strane ka golu je preusmerio Dušan Vlahović, probao je sa udaljenosti od oko sedam metara, ali nije to bio preveliki izazov za Jana Oblaka.

15:25

25. minut - Žuti karton!

Levi bočni fudbaler Filip Mladenović zaradio je javnu opomenu zbog prekršaja nad Karničnikom.

15:21

21. minut - Inicijativa Slovenaca!

Naš nacionalni tim u potpuno podređenom položaju je tokom poslednjih nekoliko desetina sekundi. Slovenci su opkolili gol Srbije, naša odbrana je pod velikim pritiskom.

15:17

17. minut - Još bez šanse!

Srbija ima daleko veći posed lopte u dosadašnjem toku meča, gotovo 60 odsto, ali... Prave prilike stvorila je samo Slovenija. Srećom pa je Rajković bio na visini zadatka.

15:13

13. minut - Sve je u redu...

Imali su mali nesporazum Predrag Rajković i defanzivci Srbije, ali se na kraju sve završilo dobro. Lopta je stigla u ruke srpskog golmana, a linijski sudija je signalizirao i ofsajd - koji nije dosuđen jer smo nastavili akciju.

15:08

8. minut - Rajković!

Još jednom je golman Srbije spasao tim! Jan Mlakar se ubacio sa levog krila u kazneni prostor, i to sa desne strane, ali je Predrag Rajković zaustavio njegov udarac nakon smušene odbrane srpskih defanzviaca.

15:04

4. minut - Rajković!

Izgubili su loptu na sredini terena Filip Mladenović i Saša Lukić, ali je Predrag Rajković bio na visini zadatka posle prvog šuta Slovenaca. Odbranio je bez većih problema.

15:00

1. minut - Počinjemo!

Slovenci imaju prvi napad na meču! Ajmo, Srbija!

14:55

Olga Danilović gleda meč!

Srpska teniserka Olga Danilović posmatra meč Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Olga je već dugo u vezi sa slovenačkim golmanom Janom Oblakom, kapitenom njihovog nacionalnog tima.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
14:50

Tu je i Kostić!

Iako ne može da pomogne saigračima zbog povrede zadobijene protiv Engleza, krilni fudbaler Filip Kostić pratiće meč u Minhenu. On je zajedno sa saigračima prošetao terenom pre početka utakmice.

Izvor: MN PRESS
14:45

Sastav SRbije!

Da se pdosetimo koga je selektor Stojković izabrao za meč protiv slovenije:

14:35

Poruka Novaka Đokovića!

Fudbalerima Srbije, ali i svima na stadionu, sa velikog ekrana na stadionu u Minhenu obratio se najveći teniser svih vremena!

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
14:30

Pred meč!

Pogledajte srpske reprezentativce u Minhenu, pre nego što su se pripremili za utakmicu protiv Slovenije:

14:25

Mišljenje Ivice Ilieva!

Nekadašnji reprezentativac osvrnuo se na izjavu Dušana Tadića posle meča protiv Engleske, a njegove reči mogu da smire javnost u Srbiji.

14:15

Sa lica mesta!

Kolega Milutin Vujičić javlja da je kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić prvi istrčao na teren, a da su navijači aplauzima dočekali reprezentativce. Svi fudbaleri su uzvratili aplaudiranjem ka tribinama, a sa igračima se na terenu našao i Dragan Stojković Piksi, što nije uobičajena praksa.

14:05

Srbina loži da nas pobedi!

Reprezentativac Slovenije Petar Stojanović tvrdi da je posebno inspirisan protiv Srbije, iako je i sam Srbin!

13:50

SASTAVI!

Srbija: Rajković - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, Lukić, Ilić, Mladenović, - Tadić - Mitrović, Vlahović

Slovenija: Oblak - Karničnik, Drkušić, Bijol, Janža - Stojanović, Čerin, Elšnik, Mlakar - Šporar, Šeško

13:45

Slaviša Stojanović!

Slovenački stručnjak, nekadašnji trener Crvene zvezde, pomenuo je Aleksandra Mitrovića kada su ga pitali da bira između Vlahovića i Šeška!

13:35

Jedno kolce!

Pogledajte

00:37
Srbi igraju kolo u Minhenu
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
13:25

FSS uputio dopis!

Pogledajte šta je Fudbalski savez Srbije napisao u pismu UEFa, povodom skandiranja "Ubij Srbina" na meču Hrvatske i Albanije!

13:15

Šahovnica?!

UEFA je napravila veliki propust - umesto zastave Srbije stavljena je zastava Hrvatske! Akreditovani novinari ostali su zbunjeni onim što su videli...

13:05

Lukina poruka!

Dončić se oglasio pred meč fudbalskih reprezentacija Srbije i Slovenije!

12:55

Novakova poruka!

Đoković se oglasio pred veoma važan meč Srbije na Evropskom prvenstvu!

12:45

Čiji je Dončić?

Pogledajte

00:18
Luka Dončić jedan je od nas
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
12:35

O Dušanu Tadiću...

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović prokomentarisao je dešavanja u nacionalnom timu Srbije, odnosno ispad u javnosti kapitena Dušana Tadića. Pročitajte sve što je rekao nekadašnji napadač Partizana, Reala i drugih klubova.

12:25

Ludnica u Minhenu!

Kolega Milutin Vujičić beleži kakva je situacija na Marijen Placu, jednom od trgova u Minhenu:

Pogledajte

00:54
Veseli se srpski rode
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
12:15

Jan Oblak je Srbin?!

Slovenački golman, dečko srpske teniserke Olge Danilović, po majci je poreklom iz Republike Srpske!

12:05

Nejc Pečnik!

Provokativna izjava nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde pred meč Srbije i Slovenije: "Ako Srbi kažu, kako ja čujem, da ni na Guglu ne mogu da nađu Sloveniju, oni verovatno ne misle ništa dobro. Ipak to je njihov problem".

11:55

Dončić ili Jokić?

Ko je bolji, najbolji igrač Denver Nagetsa ili najbolji igrač Dalas Maveriksa?

Pogledajte

02:02
Anketa ko je boljj košarkaš Jokić ili Dončić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
11:45

Luka Dončić jedan je od nas!

 Malo peckanja oko Luke Dončića!

Pogledajte

00:31
Srbi pevaju Luka Dončić jedan je od nas
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
11:35

Intervju sa Miljkovićem!

Slovenački novinar Andrej Miljković bio je sagovornik našeg kolege Milutina Vujičića u Minhenu, pred meč Srbije i slovenije. Pročitajte šta je on rekao u najavi utakmice.

11:25

Protiv UEFA!

Iako je rečeno da su dozvoljene samo srpske zastave, navijači Srbije oglušili su se o pravilo! A dfa li postoji neka "srpskija" zastava od ove? Nema predaje se ponosno vijori u Minhenu, pred meč Srbije i Slovenije!

11:15

Dobar dan!

Spremni? Srbija jeste - danas protiv Slovenije igramo najbitniji meč na Evropskom prvenstvu, a pobeda nas praktično odmah kvalifikuje za nokaut fazu takmičenja! Ostanite uz MONDO i pratite sve detalje pre, tokom i nakon susreta u Minhenu.

UKRATKO

  • Srbija - Slovenija 1:1
  • Najvažniji meč za "orlove"
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srbija

Gdje su Tadicu ti golovi sto si vikao da mozes dati ako igras od pocetka. Zasluge za ovaj debakl snosi iskljucivo Tadic jer je svojom arogantnom izjavom unjeo nemir u reprezentaciju Srbije.

Najnovije