• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Talentovani fudbaler Vojvodine potpisao za Crvenu zvezdu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lazar Jovanović je novi fudbaler Crvene zvezde!

 lazar jovanovic u crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ozvaničila posao o kome se već pričalo, mladi Lazar Jovanović je stigao iz Vojvodine! Krilni fudbaler rođen 2006. godine potpisao je trogodišnji ugovor što je najduži mogući ugovor za maloletnog fudbalera. Mitar Mrkela je odmah istakao da je Lazar jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije i da ga je zato dovela ekipa iz Ljutice Bogdana. 

"Politika kluba je da dovodimo najtalentovanije mlade igrače iz Srbije i Lazar spada u tu grupu. Igrao je u Vojvodini i pravi je biser srpskog fudbala, te mi je izuzetno drago što je u Crvenoj zvezdi. Mislim da igrači takvog profila nedostaju srpskom fudbalu i vjerujem da će navijači prepoznati njegov talenat i podržati ga na putu da postane veliki igrač Crvene zvezde. Brz je, dribler, ima igru "jedan na jedan", i to su atributi koji su ga preporučili Zvezdi. Zaista smo ga dugo pratili i vjerujem da će u narednom periodu na utakmicama koje naš tim igra pokazati kvalitet i ostaviti dubok trag u klubu. Radimo već dugo na tome da dovodimo najtalentovanije igrače iz Srbije u Zvezdu i stalo nam je do toga da u budućnosti budu okosnica kluba" rekao je Mrkela.

Jovanović je zadužio dres sa brojem 91 i izrazio veliko zadovoljstvo zbog dolaska u crveno-bijeli tabor. "Presrećan sam i pun emocija. Došao sam u najveći klub na Balkanu i svjestan sam da su velika očekivanja od mene, ali vjerujem da ću uspjeti da ih opravdam, te da ću postići velike uspjehe sa Zvezdom. Ne plašim se očekivanja u tom smislu, već me ona dodatno motivišu. Došao sam da radim, treniram i da se nametnem šefu stručnog štaba. Odradio sam već jutarnji trening sa ekipom, i saigrači su me sjajno prihvatili. Veliki broj njih znam iz mlađih kategorija, igrali smo jedni protiv drugih, takođe i iz reprezentacije. Što se mene lično tiče, najviše volim da igram na poziciji prednjeg veznog, polušpica, špica. Nisam mnogo igrao za prvi tim Vojvodine, ali pokazao sam u mlađim kategorijama koje su mi glavne karakteristike. Smatram da imam osjećaj za gol, dribling u trku i iz mjesta, šut sa distance, realizaciju, i uglavnom su mi forte napadačke karakteristike. Želim da sa Zvezdom osvojim duplu krunu i da budemo konkurentni u Evropi, a što se mene lično tiče, da se što prije nametnem i izborim za startnu postavu" rekao je Jovanović.

Lazar Jovanović je rođen 30. novembra 2006. godine u Novom Sadu i prošao je mlađe selekcije Vojvodine, za čiji je prvi tim debitovao sa 16 godina. Nastupio je ukupno na 17 utakmica, i postigao jedan gol i to pobjedonosni u nadoknadi vremena protiv Voždovca. Standardan je član mlađih selekcija reprezentacije Srbije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC