• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda "ukrala" Voši najtalentovanijeg klinca: Sin slavnog reprezentativca seli se u Beograd!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda će dobiti pojačanje u liku i djelu mladog Lazara Jovanovića.

 Lazar Jovanović potpisuje za Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je obezbijedila potpis jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera! Dok se čeka ishod pregovora oko Mihajla Cvetkovića, najtalentovanijeg igrača Čukaričkog, na stadion "Rajko Mitić" stiže najtalentovaniji igrač Vojvodine, Lazar Jovanović. On će u narednim danima potpisati trogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije.

Kako prenosi "Mozzartsport" sin legendarnog fudbalera Milana "Laneta" Jovanovića raskinuće ugovor sa Vojvodinom i kao slobodan igrač preseliti se u Beograd. Agenti talentovanog ofanzivca saopštili su čelnicima novosadskih crveno-bijelih da se ugovor raskida jer mladi fudbaler nije počeo 10 utakmica, što je bila jedna od klauzula u ugovoru, pa će Zvezda za simboličnu cijenu potpisati ugovor sa mladim fudbalerom.

Lazar Jovanović rođen je 2006. godine, a visoko mišljenje o njemu imaju i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener omladinske ekipe Nenad Milijaš. Zato se u Zvezdi vjeruje da će se Jovanović isplatiti klubu u narednim sezonama, iako nije baš jasno da li bi već tokom narednih mjeseci mogao da dobije pravu šansu u prvom timu.

Talentovani fudbaler nastupa na poziciji ofanzivnog veznog, a tokom prethodne sezone odigrao je 17 mečeva za Vojvodinu - ali manje od 290 minuta. Nastupio je na 12 prvenstvenih mečeva uz jedan postignut gol, zatim četiri puta u plej-ofu, a jednom je igrao i u Kupu Srbije. Takođe, Jovanović je tokom sezone odigrao devet mečeva za Vojvodinu u Omladinskoj ligi Srbije i postigao je čak 11 golova na tim mečevima.

Podsjećamo, Crvena zvezda se u ponedjeljak popodne okupila na stadionu "Rajko Mitić" i počela pripreme za narednu sezonu, a četa Vladana Milojevića već je otputovala na Zlatibor gdje će biti odrađen prvi dio priprema. Trener Crvene zvezde poveo je 30 fudbalera, čak 13 opravdano kasni na početak priprema, a očigledno će biti i novajlija koji će dodatno uvećati taj broj.

(Mozzartsport/MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC