• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobija 5.5 miliona, ali Marko ne ide u Englesku! Terzić najavio veliki posao, a već je sve gotovo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vezni fudbaler Crvene zvezde pravi unosan transfer i za sebe i za klub, ali će Premijer liga morati da sačeka.

 marko stamenic odlazi iz crvene zvezde u olimpijakos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će nakon samo jedne godine saradnje prodati veznog fudbalera Marka Stamenića (22). Seniorski reprezentativac Novog Zelanda stigao je kao slobodan igrač prethodnog ljeta, nakon što mu je istekao ugovor sa Kopenhagenom, a sada ponovo pakuje kofere - iako je djelovalo da odlazi u Englesku, to neće biti slučaj.

Prethodnih dana djelovalo je da su se sve dogovorili Crvena zvezda i Koventri, koji bi za pet miliona evra dobio talentovanog fudbalera i veliko pojačanje za Čempionšip. Međutim, Stamenić nije želio u drugi rang engleskog fudbala, pa se tražilo rješenje koje bi bilo i po ukusu mladog fudbalera. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u ponedjeljak na okupljanju pred novu sezonu da je Stamenić izrazio želju za transferom u Premijer ligu, što će mu crveno-bijeli ispuniti transferom u Notingem Forest, iako na početku neće igrati za taj tim!

Nekadašnji šampion Engleske i Evrope ima istog vlasnika kao i Olimpijakos, pa će Evangelos Marinakis kupiti Stamenića u jednom, a razigravati u drugom klubu. Kako se može saznati iz grčkih medija, Marko Stamenić će potpisati ugovor sa Notingenm Forestom, zbog čega će Crvena zvezda zaraditi 5.500.000 evra, a zatim zaigrati za Olimpijakos kako bi napravio još jedan iskorak prije selidbe u Premijer ligu.

Stamenić je rođen u februaru 2002. godine, a nakon što je fudbalom počeo da se bavi na Novom Zelandu primijetili su ga skauti Kopenhagena. Na sjeveru Evrope dobio je prvu ozbiljniju priliku da se dokaže, a iskusio je i igranje u grupnoj fazi Lige šampiona. Isto mu se desilo i u Beogradu, a u međuvremenu je sakupio i 14 nastupa za reprezentaciju Novog Zelanda.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:40
Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC