• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 FK Crvena zvezda Dalsio pojačanje predstavljanje uživo prenos

Vezni fudbaler biće jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde za novu sezonu.

 FK Crvena zvezda Dalsio pojačanje predstavljanje uživo prenos Izvor: George Christophorou / Zuma Press / Profimedia
14:11

Kraj konferencije!

Završen je razgovor medija i veznog fudbalera Dalsija.

Izvor: Printscreen/YouTube/FK Crvena zvezda
14:10

Šta donosi Zvezdi?

"U Grčkoj sam igrao za manje, na Kipru za veće klubove. Prijatelji su mi rekli da ovdje neće biti lako, ali sam spreman za sve izazove. Vladan Milojević kaže da mogu da igram sve, ali moja pozicija je 'osmica'. Pogledao sam neke utakmice Crvene zvezde, igrao sam protiv Kange u reprezentaciji i on je veoma dobar igrač. Ne volim da pričam o svojim kvalitetima, to ću pokazati na terenu", rekao je Dalsio.

14:07

O navijačima i Nikoliću!

"Imao sam priliku da bolje upoznam navijače Zvezde, dobio sam preko hiljadu poruka. Navijači su mi poslali mnogo lijepih poruka i mnogo ljubavi. Nadam se da ću sjajnu atmosferu sa tribina osjetiti i na terenu", rekao je Dalsio i dodao: "Nisam upoznao Veljka Nikolića, broj 22 je zbog dana rođenja mene i moje ćerke."

14:05

O Milojeviću!

"Moji odnosi sa Milojevićem su odlični, drago mi je što ću opet igrati za njega jer sam mnogo naučio od njega i stručnog štaba. Oni su me napravili da budem ovakav igrač. Nadam se da ću im vratiti na terenu", rekao je Dalsio.

14:03

Prvi utisci!

"Želim da predstavim našeg novog igrača, Dalsija, koji dolazi iz Apoela. Igrao je u Portugalu i Grčkoj prije Kipra, gdje je sarađivao sa Milojevićem. Vladan ga izuzetno cijeni, on ga je preporučio i smatra da se izvanredno uklapa u njegovu viziju tima", rekao je Mrkela.

"Prvo bih htio da se zahvalim klubu što sam dio ovog velikog tima. Za mene je ovo dio sna, srećan sam što sam tu i što ću dobiti priliku da ispunim snove i igram u Ligi šampiona", dodao je fudbaler.

14:00

Počinje konferencija!

Medijima će se obratiti sportski direktor Mitar Mrkela i novi vezni fudbaler Zvezde Dalsio.

13:55

Ko je Dalsio?

Novi vezni fudbaler Crvene zvezde Dalsio stigao je kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa kiparskim Apoelom. Prije tog kluba, u kojem je sarađivao sa Vladanom Milojevićem, Dalsio je igrao za Beleneseš, rezervni tim Benfike, Rendžers, Panetolikos i Jonikos. Na Kipru je proveo posljednje dvije sezone, a u tom periodu postao je i reprezentativac Gvineje Bisao, iako je svojevremeno igrao za mlađe selekcije Portugala.

13:45

Dobar dan!

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima u prelaznom roku - nakon srpskih fudbalera Luke Ilića i Nemanje stojića u klub je stigao i vezni igrač Dalsio, reprezentativac Gvineje Bisao. Njega Vladan Milojević odlično poznaje iz vremena kada su obojica bili na Kipru.

UKRATKO

  • Zvezda predstavila pojačanje
  • Dalsio treći potpis ljeta
  • Crveno-bijeli danas počinju pripreme
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije