• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević poveo 30 igrača, a 13 još čeka: Zvezda se okupila, pa odmah otišla iz Beograda

Prvi dio priprema Crvena zvezda odrađuje na Zlatiboru, a zatim se seli u Rusiju.

 Fudbaleri Crvene zvezde stigli na Zlatibor Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme u ponedjeljak popodne, a već u srijedu stigli su na Zlatibor, gdje će biti odrađen prvi dio trenažnog procesa pred novu sezonu. Trener Vladan Milojević odlučio je da na srpsku planinu povede čak 30 fudbalera, među kojima ima i novajlija, ali i momaka koji su priključeni iz mlađih kategorija.

U narednim danima ekipi će se priključiti fudbaleri koji su dobili nešto duži ljetni odmor, a sam trener je na konferenciji istakao da što kasnije želi da ima reprezentativce. Naravno, aludirao je Vladan Milojević na dobar rezultat Srbije tokom Evropskog prvenstva, odnosno plasman u nokaut fazu tima čiji su dio novi kapiten Zvezde Uroš Spajić, univerzalac Srđan Mijailović i novajlija Nemanja Stojić.

Pogledajte spisak svih fudbalera koji će trenirati na Zlatiboru, u sklopu prvog dijela priprema za narednu sezonu Crvene zvezde.

  • Golmani: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Savo Radanović
  • Odbrana: Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Ebenezer Anan, Adem Avdić
  • Vezni red: Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković
  • Napad: Žan Filip Kraso, Uroš Sremčević

Srpski fudbaleri Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović trenutno su sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu i timu će se priključiti kasnije, dok je povremeni reprezentativac Australije Miloš Degenek i dalje povrijeđen. Iskusni čuvar mreže Milan Borjan ima obaveze u Slovanu iz Bratislave do kraja juna, a Crvena zvezda mu priprema neku od funkcija u klubu, ukoliko želi da završi igračku karijeru.

Inostrani fudbaleri Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva, Piter Olanjinka i Šerif Endiaje priključiće se ekipi nakon Zlatibora, odnosno pred odlazak u Rusiju na drugi dio priprema. Vjerovatno će do tada Crvena zvezda angažovati još pojačanja za narednu sezonu - prije svega na poziciji krila gdje je najviše priča o reprezentativcu Paname Hozeu Luisu Rodrigezu Pumi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC