• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raskol u reprezentaciji Engleske: Izbiila svađa uoči finala, cijela ekipa okrenula leđa junaku nacije

Džud Belingem je razlog zbog kog odnosi u svlačionici Engleske nisu na zavidnom nivou.

 belingem Izvor: Shutterstock

Engleska je sanjala titulu prvaka Evrope i nije uspjela da je dosanja, a odmah poslije poraza od Španije 2:1 počeo je da izlazi i "prljav veš" iz svlačionice. Tako nije dugo trebalo da se otkrije da je dan uoči finala u Berlinu bilo veoma napeto u hotelu reprezentacije Engleske, pošto je veliki broj igrača okrenuo leđa Džudu Belingemu.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta prethodne sezone, koji je donio pobjedu protiv Srbije i "makazicama" sačuvao Englesku protiv Slovačke, poremetio je atmosferu u timu nepromišljenim potezom. Objavljena je "Adidas" reklama u kojoj je Belingem viđen kao spasilac Engleske, apsolutni heroj nacije, što se nikako nije dopalo njegovim saigračima jer je tako samog sebe isticao u prvi plan dok istovremeno u nekim drugim stvarima nije dijelio odgovornost.

"Atletlik" prenosi da sada u svlačionici ima saigrače koji ga ne vole pretjerano, spominju se Kol Palmer, Adam Vorton i Entoni Gordon, dok njegovim ponašanjem nisu presrećni ni lideri reprezentacije Hari Kejn, Kajl Voker i Deklan Rajs. To se na neki način odrazilo i na igru u finalu...

Njegovim saigračima smeta što Belingem konstantno "glumi" pred kamerama, čak je na kraju meča išao svima i čestitao na dobroj partiji i tješio ih kao da je kapiten, a svakako da ni povik "ko drugi", nakon gola Slovačkoj, nije pomogao. Istovremeno, Belingem je pokušavao da izbjegne sve medijske obaveze kada je situacija bila problematična, tako da su pred kamere išli daleko neiskusniji reprezentativci koji su pobjesnili zbog toga.

Vidjećemo kako će se ovo ubuduće odraziti na igre reprezentacije Engleske u kojoj bi duže od decenije Belingem trebalo da bude važan šraf, a već sada na početku ima "štucanja".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC