• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler Crvene zvezde debitovao za Aston Vilu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Doskorašnji desni bek Crvene zvezde započeo je epizodu u Aston Vili.

 kosta nedeljkovic debitovao za aston vilu Izvor: Gareth Evans / Zuma Press / Profimedia

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković zaigrao je za Aston Vilu u prijateljskoj utakmici protiv Volsona u gostima, na "Beskot stadionu". Dobio je šansu u drugom poluvremenu i sudeći prema komentarima navijača, ulio im je optimizam svojim prvim nastupom u Engleskoj.

Nedeljković će se ovog ljeta nametati treneru Unaiju Emeriju u jednom od osam najskupljih timova u Premijer ligi, prema transfermarktu vrijednom čak 646 miliona evra. Na poziciji kraj desne aut-linije srpski desni bek činiće veliku konkurenciju Poljaku Metiju Kešu (26), koji je prema specijalizovanom sajtu skup 28 miliona evra (Nedeljković je procijenjen na osam).

Kosta Nedeljković prošao je omladinsku školu FK Crvena zvezda i došao je u Birmingem u transferu od osam miliona evra. Proteklu polusezonu proveo je na "Marakani" kao pozajmljeni igrač nekadašnjeg šampiona Evrope, ali nije igrao izuzev simboličnih nastupa u posljednja dva kola plej-ofa.

Izvor: Gareth Evans / Zuma Press / Profimedia

Na debiju za Aston Vilu, Nedeljković je zaigrao uz novajlije Semjuela Ilinga-Džuniora, krilnog napadača koji je prošao omladinske škole Juventusa i Čelsija, kao i Argentinca Enca Barenečeu, koji je takođe došao iz Juventusa i igra na poziciji zadnjeg veznog. Svi oni imaće šansu da se nametnu Emeriju na gostovanju Spartaku iz Trnave u Slovačkoj 20. jula, poslije čega će ekipa otići u Ohajo, na meč protiv Kolumbus Krua.

Nova sezona Premijer lige počeće 17. avgusta, kada će Vila igrati protiv Vest Hema u gostima u prvom kolu i nadamo se da će Emeri pružiti šansu Nedeljkoviću u nastupajućoj sezoni, što bi i Srbiji pomoglo da formira desnog beka za naredne cikluse reprezentacije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC