• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biser Crvene zvezde u Premijer ligi! Sve je gotovo, oglasio se i nekadašnji prvak Evrope

Autor Dragan Šutvić

Engleski klub ozvaničio transfer.

 Kosta Nedeljković prešao u Aston vilu Izvor: MN PRESS

Desni bek Crvene zvezde Kosta Nedeljković novi je fudbaler Aston vile, zvanično je potvrđeno. Klub iz Birmingema potvrdio je dolazak mladog Smederervca i nije naveo iznos koji je platio Zvezdi za taj potpis. "Defanzivac je došao iz Crvene zvezde iz Beograda i provešće ostatak sezone 2023/24 u srpskom klubu", objavila je Vila, šampion Evrope iz 1982. godine.

Kosta Nedeljković (18) na leto će pridružiti timu španskog stručnjaka Unaija Emerija, u kojem je prva opcija na poziciji desnog beka reprezentativac Pojlske Meti Keš (26), a rezerva bivši igrač Arsenala Kalum Čembers (29). Zvezda će od ovog transfera zaraditi devet miliona evra.

Nedeljković će se poslije potpisivanja ugovora pridružiti ekipi Crvene zvezde na pripremama na Kipru, a potom će učestvovati u proljećnoj borbi za titulu. Ostaje da se vidi kakav će biti epilog oko prodaje još jednog Zvezdinog talenta, Jovana Mijatovića, koji je bio povezivan za grupom fudbalskih klubova pod kontrolom Mančester sitija.

U međuvremenu, jasno je da Zvezda traži novo rješenje na poziciji desnog beka, a to bi mogla da nađe i u svojoj omladinskoj školi. Nedeljković je prošao kroz nju i bio je član crveno-bijelih od marta 2016, kada je stigao na "Marakanu" sa 11 godina. U prvom timu odigrao je 18 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC