• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadiću stigle hiljade poruka zbog penzije! Pogledajte šta mu saigrači iz reprezentacije pišu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Tadić je poslije 111 utakmica za Srbiju odlučio da se povuče.

 Reprezentativci Srbije šalju poruke Dušanu Tadiću nakon odluke o penzionisanju Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić odlučio je da se povuče iz državnog tima, suprotno najavama koje su dolazile tokom Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Tada je Tadić isticao da u Srbiji pogledaju primjere Modrića i Pepea, koji u poznim igračkim danima igraju za svoje reprezentacije dok se kod njih "tjeraju igrači u penziju čim pređu 30", međutim očigledno je da se iz nekog razloga predomislio i više neće nositi dres Srbije.

Svoju odluku saopštio je u zvaničnom saopštenju putem Instagrama, a nakon što su mu se FSS i selektor Dragan Stojković zahvalili na svemu što je učinio za Srbiju, to su učinili i pojedini reprezentativci. Nekolicina njih je javno na društvenim mrežama poželjela sreću Tadiću.

"Hvala na svemu, legendo", napisao je Lazar Samardžić njegov prirodni nasljednik u reprezentaciji, a sa sličnim porukama javili su se i golman Vanja Milinković-Savić, Mihailo Ristić, kao i bivši reprezentativac Duško Tošić, inače posrednik u Tadićevom transferu u Fenerbahče prethodnog ljeta. Naravno, ko zna koliko njih je Tadiću privatno poslalo poruku zahvalnosti.

Izvor: Instagram/dusan tadic/Screenshot

"Opraštam se od reprezentacije, ali vjerujem da ću jednog dana ponovo biti tu. Poslije igračke karijere, želim da ostanem u fudbalu, a nema ničeg ljepšeg nego da svojoj zemlji pomognete ukoliko to možete. Sa svojom porodicom i prijateljima, na tribinama ili ispred ekrana, biću uvijek vjeran navijač Srbije", poručio je između ostalog Tadić poslije 111 utakmica u dresu Srbije, dok je selektor Dragan Stojković, sa kojim je navodno bio u sukobu za vreme Evropskog prvenstva u Njemačkoj, predložio da se u kapitenovu čast odigra oproštajna utakmica.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC