• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin sa Uba otišao u Premijer ligu! Miodrag se oglasio iz Njukasla, ima jedan cilj: Vidio sam šta rade ovdje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miodrag Pivaš je i zvanično postao novi fudbaler Njukasla.

 Miodrag Pivaš potpisao za Njukasl Izvor: MN PRESS

Sa Uba u Premijer ligu! Miodrag Pivaš (19) je i zvanično postao novi fudbaler Njukasla. Engleski klub oglasio se na svom zvaničnom sajtu i potvrdio da će mladi fudbaler rođen u Novom Sadu nastupati u crno-bijelom dresu u nastavku karijere.

Očekivano, nije krio oduševljenje zbog transfera. "Nevjerovatan je osjećaj doći u ovako veliki klub kao što je Njukasl. Ne mogu da dočekam da krenem. Vidio sam projekat kluba, sve izgleda sjajno i to je pomoglo da donesem odluku. Vidio sam da su se mladi igrači razvili dobro ovdje i želim da učinim isto. Da se razvijam i da se probijem u prvi tim. Uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne", poručio je Pivaš.

Tim povodom oglasio se i izvršni direktor "svraka" Daren Ils.

"Miodrag je veliki talenat i mnogo obećava. Naša skauting služba širom svijeta prati mlade fudbalere poput Pivaša i tražimo one koji mogu da se razviju i da dođu do prvog tima u budućnosti. Želimo da mu poželimo dobrodošlicu u klub i imaće našu punu podršku u razvoju u ovom važnom momentu u svojoj karijeri", zaključio je Ils.

Miodrag je rođen u Novom Sadu 17. maja 2005. godine, igra na poziciji zadnjeg veznog, može da pokriva i poziciju štopera i prošle godine je u Prvoj ligi Srbije na 18 mečeva upisao jednu asistenciju. O njemu je u superlativima pričao i Nemanja Matić. "Veliki je talenat, ima ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju igrač ovakvih predispozicija nije se pojavio još od Baneta Ivanovića i Nemanje Vidića. Kompletan je igrač i vrhunski fudbaler", rekao je bivši srpski reprezentativac.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC